| Fightthepower a întrebat:

Voi ce credeti despre dragostea la prima vedere? Eu cred ca e o prostie, nnu se poate sa iti placa de o persoana e care nici nu o cunosti.

15 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Chestia e ca lucrul asta exista si nu poti sa crezi in existenta lui, decat abia dupa ce ti se intampla.Iti garantez ca exista "fara numar, fara numar" %

| Amelya02 a răspuns:

Dragostea la prima vedere, exista doar in filme, realitatea e alta, parerea mea!happy

| dulceatalui a răspuns:

Asa e! E o prostie, dragoste la prima vedere nu exista si daca simti o atractie pentru cineva pe care il vezi pentru prima data, ei bine atunci aia nu este dragoste ci e atractie pur si simplu. Ca sa te indragostesti de cineva trebuie macar sa-i fi vorbit odata in viata sa stii ce caracter are etc. Da metaforic suna extrem de frumos.

| Urmichange a răspuns (pentru dulceatalui):

Pai anume aceasta atractie si se numeste ''dragoste la prima vedere''.

| Asdfghjklm a răspuns:

Pai imaginea-ti ca vezi un baiat simpatic si iti place cum arata si te observa si el si vine la tine, va cunosteti, va intelegti si poate va indragostiti. Aceea e dragostea la prima vedere: atractia dintre doua persoane care desi nu se vede exista.happy Si da cred...Cred ca orice e posibil (:

| rousz a răspuns:

Eu cred, nu t-i s-a intamplat niciodata sa intalnesti pentru prima data o persoana si sa ai fluturasi in stomacel? ehhh

| daria2000 a răspuns:

Ai dreptate si eu cred la fel!

| Fightthepower explică:

Scuzatimi greselile de ortografie happy *nu, *pe

| Urmichange a răspuns:

*Dragostea la prima vedere se refera doar la atractie fizica. Te-ai uitat la un baiat pentru prima oara si ti-a parut simpatic, iti pare ca e mai diferit decit ceilalti si face parte din baietii care se catalogheaza in lista ''cum ar arata baiatul viselor tale''. Altfel de ''dragoste la prima vedere'' nu exista, pentru ca citez ''nnu se poate sa iti placa de o persoana e care nici nu o cunosti.'' (nu-i cunosti caracterul sau nu-l/n-o cunosti psihologic)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Urmichange):

Dar daca tipul ala pe care il vezi chiar se cunoaste pe el insusi si el chiar asa e cum il vezi tu? Daca chiar e diferit? Daca tu il vezi asa cum e el in realitate, ce mai conteaza daca il cunosti sau nu de mai multa vreme? Daca chiar e baiatul viselor tale?

| Urmichange a răspuns (pentru anonim_4396):

*eu doar m-am referit ca dragostea la prima vede se refera la atractie fizica. Insa cu timpul, dupa ce il cunosti poate sa fie si la caracter asa cum speri tu. Eu personal aveam niste idei ale mele cum ar arata tipul perfect pentru mine. Si mai apoi s-a intimplat ca sa vad un baiat care se incadreaza in ''cerintele'' mele si pot sa zic ca ''m-am indragostit la prima vedere'', iar mai apoi am ajuns sa-l cunosc mai bine si deja suntem impreuna de un an si ceva. Dragoste la prima vedere exista si eu am simtit asta pe pielea mea! Mi-a placut fizic mai intii, apoi si moral.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Urmichange):

De ce atractie fizica daca el e asa cum il vezi si moral? Care e diferenta intre a vedea o poza si a vedea omul langa tine atunci daca e doar fizica? De ce crezi ca dragostea la prima vedere e mai putin profunda decat alt fel de dragoste cand poate dragostea la prima vedere e mai profunda decat celalalte feluri? tongue

| Urmichange a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am zis ca e mai putin profunda, ba din contra! Acele momente cind iti pare ca tot universul se invirte in jurul tau si a acelei persoana si nu mai vezi pe nimeni si nimic sunt foarte profunde! Insa aceasta poate trece o data ce ii cunosti caracterul..pentru ca nu toti oamenii au unul adecvat.

| dulceatalui a răspuns (pentru Urmichange):

Inteleg ce vrei sa spui, insa eu personal cred ca exista o distinctie clara intre dragoste la prima vedere si atractie "la prima vedre". Si de asemenea mai cred ca nu se poate sa simti ca tot universul sa invarte in jurul tau si a unei persoane ..doar daca vezi persoana respectiva traversand strada sau trecand pe langa tine intr-o zi. Pararerile sunt impartite, unii cred ca exista altii cred ca e o prostie. Eu ma alatur celor care nu sustin ideea tongue!

| Urmichange a răspuns (pentru dulceatalui):

)) o sa-ti respect parerea! dar sa stii ca putin incep sa fiu de acord cu tine. Putem sa presupunem ca acea ''dragoste la prima vedere'' este de fapt ''aractie la prima vedere''. ))

Întrebări similare