Poti iubi doua persoane in acelasi timp...si e foarte greu sa alegi intre ele.
cu timpul o sa apara mici diferente si vei putea alege ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine...
Se poate sa iubesti doua persoane in acelasi timp in momentul in care nu te cunosti prea bine si nu sti ce vrei.
Nu.
Pentru mine cuvântul 'iubire' e foarte complex. Înseamnă 'tot'.
Când crezi că iubeşti 2 persoane, de fapt iubeşti doar una, iar pentru cealaltă simţi o atracţie puternică(eventual).
Asta cred eu.
Mai sus ai scris că iubitul tău te tratează foarte urât, iar tu ai obosit încercând să-l schimbi.
Îţi spun din proprie experienţă...nu mai încerca.Nu se va schimba.
În schimb, TU eşti cea care trebuie să schimbe ceva în viaţa ta.Să iei o decizie.Nu ştiu ce probleme aveţi, dar pune-ţi o singură întrebare...'Asta e ceea ce-mi doresc?'
O seară plăcută
Multumesc de sfat. Oricum, acum e deja prea tarziu... L-am prins inselandu-ma...
Nu cred ca poti iubi doua persoane. poate doar te atrag fizic dar inima ta e doar pentru o persoana!
Daca te indragostesti de o persoana in timp ce esti intr-o relatie, alege persoana de care te-ai indragostit recent deoarece daca ai fi iubit'o cu adevarat pe prima nu te-ai fi atasat de a doua. Un mic sfat : NU ITI BATE JOC DE SENTIMENTELE NIMANUI. ^^
Parerea mea este ca nu. Daca il iubeai pe acel cineva de la inceput nu te indragosteai de altcineva
TheAlphaFemale întreabă: