Nu exista o varsta potrivita... o faci doar atunci cand esti pregatita
unele sunt "pregatite" la 14 ani altele la 18 inca nu au facut-o
nu e o varsta "standar"...adica la 16 ani nu poti sa zici ca esti batrana si inca n-ai facut sex...
fiecare are ritmul lui si ar trebui ca fetele sa nu se lase influentate de prietene sau iubiti si sa o "faca" atunci cand cred ca e timpul potrivit
Din punct de vedere medical, minim 17 ani si jumatate. daca nu te simti pregatita, atunci cand esti pregatita, dupa aceasta varsta. Marea majoritate a fetelor isi incep viata sexuala in jurul varstei de 19-20 de ani.
De preferat dupa 18 ani. Dar cel mai important este sa fie cand se simte pregatita fata si are alaturi pe cineva de care sa fie iubita.
habar nu am pentru ca nu am "facut-o". dar cred ca o sa o fac atunci cand o sa fiu pregatita si alaturi de cineva care sa merite. Fa ce simti! team pupat:*
Din punct de vedere medical dupa 18 ani, din punct de vedere religios dupa nunta, din punctul fiecararuia de vedere atunci cand crezi ca esti pregatit/a! Nu este o varsta anume! trebuie sa gasesti mai intai si persoana potrivita cu care sa-ti incepi viata sexuala sa-l cunosti foarte bine sa ai o relatie cu acesta! NU e o joaca! Viata sexuala nu se incepe de dragul de a fi inceputa!
Nu conteaza varsta, nici pe la 12 ani :d
peste 14 cred e potrivit
important e sa o faci cu persoana care o iubesti... sa nu para rau dupa aceea
>
Vad mai sus, toate fetele au raspuns peste 18 ani, dar, daca e sa le iei separat, pe la 14-15 ani nici una nu mai era virgina. Fie, sa nu fiu asa dur. Hai maxim 16 ani.
yonuplec întreabă:
anonim_4396 întreabă: