Mda mi se intampla des . Ai nervi aiurea sau pe ceva pe cineva si atunci lumea te lasa sa te calmezi (de ex eu ma calmez doar daca vb cineva cu mine, daca ma linisteste, daca ma lasa sa ma calmez singura imi vn sa-i daw de pereti). Nu`i de vn el ca u te certi cu ea, dar maicata nu`ti vrea raul dar logic ca nu te intelege . Crezi ca eu ma inteleg cu ea? daca nu ne certam o zi macar putin trebuie sa scriu in calendar . O sa treaca incearca sa te calmezi nu mai da atata importanta la tot, fi mai indiferenta :d.
Ei tu acum... o fi avut si el un moment mai prost, care a coincis cu al tau, si nu a stiut cum sa reactioneze.
In locul tau, as suna si mi-as cere scuze.
Am si eu momente cand sunt asa. Incearca sa te calmezi.Gandeste'te prietenul tau nu are nicio vina ca esti tu nervoasa.Si n'ai vrea sa'l pierzi pentru o prostie. Poate ca acum e suparat ca i'ai inchis.Nu prea avea ce sa-ti zica ca sa te linisteasca.Doar tu te poti calmaSucces!:*
Recapitulare : el te suna, tu esti nervoasa, te descarci la telefon si ii inchizi in nas. Afirmi ca esti intr-o stare de nervozitate "neselectiva"dupa care vine intrebarea cu o nuanta filozofica : sunt nervoasa, dar nu prea. Ce credeti? Ah, plus bine-meritata fundita.
Hai mai bine lasa site-ul si raspunsurile. Pune mana pe telefon si cereti scuze . Mult noroc.
Daca ai peste 18 ani te duci la magazinul de vise, iti iei un pachet cu exteci ( nu stiu cum se scrie dar e ceva de genu' ) le iei si te simti bine
Bananacantareata87 întreabă: