anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce credetitonguee baieti le atrage la fete frumusetea(coafura, imbracamintea)sau inteligenta si umorul?
dau funda :X

Răspuns Câştigător
| D0zzz a răspuns:

Pai pentru cei mai multi baieti conteaza aspectul fizic, iar tipii mai inteligenti prefera fetele modeste, simple, frumoase, destepte, cu picioarele pe pamant.

9 răspunsuri:
| yoanaa99 a răspuns:

Fara semnul acela. era ''pe''

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai prima data cand vezi o fata, ii vezi frumusetea, apoi dupa ce vorbesti cu ea realizezi daca este inteligenta sau are simtul umoruluiwinking

| iubitica_2607 a răspuns:

Hi nu sunt baiat dar din cate am observat 95% dintre baieti sunt superficiali si nu ii intereseaza la fete doar:fund, tate, imbracaminte sexy dar mai este partea aia de 5% care ii intereseaza si creierul am zis "si" deoarece nu poti sa arati groaznic si sa te astepti la un baiat frumos si toate alea dar sunt unii pe care ii intereseaza si partea frumoasa pe dinauntru a unei fete dar sa fim serioase conteaza catusi de putin si parte de la suprafata!

Sa ne gandim si noi putin sa nu fim rele si si noi ne uitam la infatisarea unui baiat cand il vedem oricat de destept, amuzant si etc. este pe dinauntru.Sa nu dam vina doar pe ei...

| just4you_4950 a răspuns:

Daca ar avea toate astea 3 ar fi perfect.Da cum uneori e prea frumos sa fie adevarat.In primul rand conteaza si aspectu exterior ca asta se vede prima oara, dar sa nu fie prostuta.Eu sunt cu o fata care e frumusica, coafura simpla si imbracaminte normala.Pt mine cel mai imortant e comportamentu, nu doar cum arata.Am vazut si fete superbe si le-am lasat pentru ca nu-mi place comportamentu lor... fundita? :d

| Denisa_6807 a răspuns:

Le atrage corpul:sanii fundul silueta si imbracamintea.

| VDV a răspuns:

Si normal. fata s nu fie gàtità oare sor uita la ea?
fii simplà, insa imbrakate cu gust, nu te makia tare.dka estifrumoasa nut e makia deloc, decit cu tuj si rimel, koafura nu-i numaidecit happy

| delisa a răspuns:

Depinde foarte mult de baiat! Iti dau mai multe exemple poate unuia ii place la o fata sa aiba ce vorbi cu ea el fiind la o facultate sau undeva un inavata foarte mult! Altora le place fundul, sanii si nu ii intereseaza fata daca ele arata foarte bine! PE altii nu ii intereseaza ca sunt un pic mai plinute daca au o fata frumoasa un par foarte frumos si e frumoasa in felul ei chiar daca e grasuta! De exemplu am o faata in scoala ( nu vorbesc cu ea ) dar o vad de foarte mult timp cu un baiat care e prietenul ei ea fiind obeza si el fiind foarte dragut cred ca ar atrage 9 fete din 10 deci pe el nu il intreseaaza aspectul fizic! Cat despre imbracaminte eu zic ca si haina il face pe om in unele cazuri!

| Silvya18 a răspuns:

Eu cred ca baietii mai intii se uita la aspectul fizic apoi mai remarca inteligenta, umorul si restul.

| alexandrurap a răspuns:

Frumuoasa,cuminte si inteligenta

Întrebări similare