Sentimentele vechi pot reveni, dar mai bine nu te injosesti, doreste-ti sa traiesti in prezent si viitor, NU in trecut. Sentimentele vechi si amintirile pe care le-ai avut trebuiesc inchise intr-un glob de cristal pe care nu il vei mai deschide niciodata.Eu asta te sfatuiesc... Daca nu o sa ajungi sa iti injunghii sufletul singur in fiecare zi... Daca esti din Bucuresti poate iesim la o bere si o vorba lunga
P. S.
Pentru duduitele care or sa comenteze la adresa mea, vorbesc din experienta, asa ca ajutati omu cu sfaturi bune in cunostinta de cauza.
Multumesc,
Da revin. Revin odata cu timpul. Adica daca chiar ai avut sentimente pentru el / ea nu poti sa uiti, totusi suntem oameni.
Cum spune si (sStTaRr ) putin mai jos
DA se poate dar asta consta in ce a fost intre cele 2 persane
si daca a fost iubire sau doar false sentimente
cum se zice speranta moare ultima
Revin.Si trebuie sa stii sa le controlezi. N-are sens sa lasi trecutul sa iti strice prezentulCe a fost, a fost. Ce este, e minunat si nu ai de ce sa arunci umbre de neincredere asupra relatiei din cauza unei "fantome"
Dar de ce sunteti toti cu raspunsul "afirmativ" chiar ati patit ceva de genu' sau pur si simplu, ne dam cu parerea? nu fac caterinca, nu am patit nimic de genu' eram curios daca o iubire pierduta mai poate fi adusa la viata nu neaparat de mine, vb la modul general. Multumesc
Da. Primul meu iubit a fost la 11 ani si acum cand l-am vazut m-am atasat din nou de el, inca simteam ceva, dar nu era ca si cum imi lipsea, pur si simplu cand l-am vazut s-a declansat.
AndrewTate7789 întreabă: