Nu, sub nicio formă şi prost e ăla care stă.
Fiziologia masculină nu e bătaia de joc a superficialelor.
Eu unul n-aş sta. Şi eu trebuie să-mi trăiesc viaţa şi eu am nevoi dar s-a încetăţenit deja ideea în rahatul ăsta de societate că doar ce vor şi simt femeile contează.
Pe principiul ăsta o să mai stea bărbaţii de treabă cu voi la Sfântu' Aşteaptă.
Dacă n-am o relaţie pot sta inactiv 2 ani dar să am pe cineva lângă mine şi să şi dezvolt sentimente pentru ea şi ea să-şi bată joc de mine în halul ăsta? Nu, sub nicio formă.
Nimeni n-ar trebui să stea mai mult de 10-12 luni pentru că sexul nu este ceva rău!
Daca persoanele in cauza au 15-17 ani cu siguranta, dar daca sunt oameni in toata firea, de ce ar sta 2 ani pe uscat, doar pentru ca "asa vrea femeia"?
Sexul e placut pentru amandoi in egala masura, daca femeia are ceva impotriva sexului, ea are o problema.
La fel si cu chestia aia "fara sex inainte de casatorie". Mi se pare normal sa testezi terenul inainte sa te abonezi la el, no?
Hai ca acum exageram cum sa stea saracu 2 ani. depinde acum, daca e virgin sta si mai mult, dar nu cred ca e cazul tau. deci nu, nu poate saracu' ca atunci o sa mearga numai cracanat
Da, daca te iubeste si crede ca esti fata potrivita pentru el cred ca poate.sau mai bine zis nu ar mai putea sa te priveasca in ochi daca ar face-o cu altcineva.eu una sunt norocoasa ca pr meu ma asteapta, eu am 16 jumate, el 19 si facem 2 anisori intr-o saptamana