Buna, eu am ochii caprui dar cel mai mult imi plac ochii verzi, sunt foarte speciali si rari. La fel si ochii prietenului meu sunt schimbat-ori, ba ii are albastri-verzui, ba verzi, altadata am impresia ca sunt albastrii, nu stiu e ciudat asta.
Irisul, un disc colorat (diferit la fiecare persoană) de la verde lacaprui, de la albastru la gri.Eu am ochii verzi, dar depinde de starea pe care o am, asa cred. Uneori sunt caprui.Hmm culoarea ochilor care-mi place ar fi ochii indragostitilor...Fiecare culoare a ochilor e frumoasa in felul ei daca persoana stie s-o foloseasca in avantajul sau. Dar imi plac ochii verzi, ofera profunzime si imprevizibilitate.
Ii am caprui. Si ai mei se schimba. Uneori se fac de un caprui mai deschis / caprui verzi.
Ochii albastrii imi plac mult.
Căprui spre negru
Nu am preferinţe, poate să fie orice culoare... până la urma privirea face totul ^^
Am culoarea ochilor cam... un verde spre gri Nici eu nu mai stiu ce culoare sunt
Pupici :*
Culoarea ochilor mei este gri-verzui . Cand incep sa plang mi se fac albastriiii . Super ciudat.
Eu ii am verzi. Nu ma prea intereseaza ce culoare au ochii partenerei din moment ce imi place de ea.
Pana pe la 12 ani am avut ochii caprui dupa s-au facut verzi:d
mi-ar placea sa am ochii albastri.
Eu am ochii caprui inchis, aproape spre negru. Mi s-a spus ca ochii mei emana profunzime.
Ti se intampla asta din cauza luminii nu e nimic ciudat e logic
imi plac toti ochii
Ochii mei sunt de culoare caprui :X
mama ii are albastri in jos iar in partea de sus sunt caprui! sunt minunati!
ochii caprui imi plac mult de tot!:X dar si ochii albastri si maro...
depinde
Culoarea ochiilor mei este turcoaz
Amestecul acela dintre albastruu deschis si verde
Dar depinde sj cu ce culori ma imbrac.dk ma imbrac in rosu. am ochii verzii, daca ma imbrac in albastru, am ochii albastrii :X
Ochi meu cand sunt vesel sent copruit trist si sparat foarte negri.
mie imi plac in special ochi caprui si nigri!
Eu ii am verzi inchisi, dar nu mai de 1 an.nu stiu de ce.am trait mereu cu impresia caii am caprui, dar imi plac si asa, multe fete mi-au zis ca am ochi frumosi
Ochii caprui - fura inima oricui
ochii albastrii -curu' broastii
ochii verzi- niciodata sa nu-i crezi
ochii mei - caprui
Aurelia_6050 întreabă:
Qwerget întreabă:
AnimeAnnDRa întreabă:
anonim_4396 întreabă: