| Crysty_9003 a întrebat:

Voi ce discutati de obicei cu o fata? ca mie imi place una dar nu am subiect de discutie si o plictisesc crying

4 răspunsuri:
| Lexii a răspuns:

Pai ai putea sa o intrebi despre hobby-urile ei, sa vezi daca aveti ceva in comun. Daca gasesti un hobby comun o sa fie foarte usor.
Ai putea sa mai discuti despre: filme, muzica, actori, cantareti.
Sa ii povestesti lucruri amuzante din trecutul tau, incearca sa o faci sa se simta cat mai bine in preajma ta astfel nu o sa se mai plictiseascawinking.
Succes:*!

| ValyMha a răspuns:

Voebeste despre ceea ce ii place si ei
si daca nu stii intreab-o ce ii place sa faca si multe altele fii si tu creativ (daca sfatul meu te-a ajutat pune o fundita daca nu dai cui merita )

| nutzbreaker a răspuns:

Povesteste-i ce ai mai facut in ultimul timp (asta daca e cava interesant). Daca ea nu joaca jocuri pe calculator nu vorbi despre ele pentru ca s-ar plictisi la maxim. Cel mai important nu vorbi doar tu si doar despre tine, mai intreab-o si pe ea ce a mai facut, ce pasiuni are, ce gen de muzica ii place...

| xGypsyQueen a răspuns:

Pai vorbeste despre ea...nu stiu despre ce a a facut in ultimul timp, hobby-uri. ma rog oh go on Dar sa vada ca iti pasa de eabatting eyelashes Si da-te cu binishoru` pe langa ea oh go on