Cred ca totul tine de trecerea timpului. Se spune in general ca intr-o relatie de cuplu rutina este cea care omoara tot ceea ce este sensibil. Se mai spune de asemenea ca totul, orice, chiar dragostea, chiar si viata insasi, este efemer. Gandindu-ne mai des la asa ceva, ne dam seama ca avem potentialul de a astepta cu mai multa tarie sa-l revedem din nou pe cel drag. Poate faptul ca nu putem vedea zilnic persoana care reprezinta intr-un moment al vietii noastre, insasi telul ei, s-ar putea sa ne faca mai mult bine decat rau. Astfel, asteptam reintalnirea cu mai multa placere, cu multa imaginatie si fantezie sperand ca mult mai dulce ne va fi revederea. Sper sa te intareasca aceste cuvinte. Sper sa crezi in reusita si sa lupti pentru ea. Un an nou fericit si implinit!
Ascult muzica, ii trimit un sms dragut, fac un colaj cu poze cu mine si cu el, ma gandesc cum as putea sa-l surprind cu ceva placut
Pai e o intrebare buna aceeasi pb o am si eu si nu pentru ca stam la mii de km, doar ca pb mea e mama nu e de acord cu pr meu e greu dar atunci cand imi e dor de el. il sun ca sa ii spun cat de mult in iubesc
Buna. privesc pozele cu el(ia) sau daca nai incearca sa fii ocupata mereu cu ceva. ca sa nai timp sa te gindesti la iubita(iubitu tau). sper ca te-am ajutat cu ceva