Ti se pare ca producerea unei erectii in mod instantaneu reprezinta o stare de fapt de natura rusinoasa? De ce ar trebui sa ascunzi asa ceva, un lucru absolut normal de care ar trebui sa fii chiar fericit si magulit ca poate fi macar si observat.
Nu incape Hehe
Camera frigorifica atunci!
Si nu zice nimeni nimic?
Cine se uită acolo înseamnă că ori nu are ce face ori e interesat.
Cand vezi ceva mare si iesit in afara nu are cum sa nu te atraga.
Eu tot nu văd o problemă în asta.
Ieşit in afara la ce?
Chiar daca e o chestie normala, unii o iau in ras. De ce? Nu stiu. Tin minte ca prin generala, la ora de sport, ne punea sa facem abdomene pe rand. Si cand trece un coleg si face, ghici ce, o avea sculata si na, cum se uitau toti colegii la el, nu avea cum sa nu iti sara in ochi. Si au inceput toti sa rada el. Inca o data, nu stiu de ce.
Dar culmea e ca fetele o vad ca pe o chestie ciudata. De exemplu, daca un baiat iese cu o fata si nu stiu cum sau cand si incepe erectia, fata observa, no. si atunci ce reactie poate avea? Incepe sa creadaca despre baiatul ala ca se gandeste 24/24 la *** , sau incepe sa rada de el, sau se rusineaza, in foarte putine cazuri sau chiar delor, nu e ceva de genu,, eh. i s-a sculat :/, mare chestie , e ceva normal". Si ca baietii sa scape de reactia celor din jur, se ascund .
Acuma ca sa iti raspund la intrebare. Daca e sa mi se intample asta, eu m-as ascunde prin diferite pozitii sau nu stiu, dar puii mei, suntem in 2017, s-au inventat chilotii ))).
S-au inventat, stii ca nu tine, da?!
Ar trebui sa se inventeze si aia de fier atunci . Cum naiba sa nu tina. Inseamna ca eu am doar o rama )))))
Bine,daca port de aia mai skinny asa, hai, dar tot se vede, daca port de aia normali, mdeah.
anonim_4396 întreabă:
barbyr0z.ex.fantadelamaye întreabă: