| CaliforniaLove a întrebat:

Voi ce-i cumparati iubitului/iubitei de ziua indragostitilor?:X:Xhappy

12 răspunsuri:
| User a răspuns:

Un aspirator.

| Bacemi a răspuns:

Nu am iubita. Probabil daca as fi avut i-as fi luat un animalut de plus si inca ceva in functie de inspiratia de moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ziua noastra a mea si a iubitei e in fiecare zi.mereu ne cumparam cate ceva.nu trebuie sa asteptam o zi anume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detest felul asta de a ne aminti ca avem iubiti/iubite(si o zic cu riscul de a-mi atrage antipatii pe-aici):atata pupaceala, atata zaharel, atatea inimioare cretinele.
N-ati vrea voi sa fie in fiecare zi ziua voastra, a cuplului vostru, mai bine? doar o data pe an sarbatorim ca ne iubim maxim?!
hai pupici-xoxo-moa-moa-va pup

| constantyna a răspuns:

Iubitul meu nu vrea cadouri de la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaa nimicthinking
serios! suntem 2 persoane care nu dam 2 bani p cadouri sau asa mai departehappy... cel mai mare cadou e sa petrecem mai mult timp impreuna si avand in vedere ca ziua indragostitiilor pica duminica, presimt ca iar ne vom face "cadouri" laughing [adica petrecem mai mult timp impreunaphbbbbt... (nu va ganditzi la prostiihee hee )]

| myworldis5784 a răspuns:

Vad ca nu sunt eu unika de la care iubitul nu vrea cadouri
El nu vrea dar eu o sa-i iau o maimutica din plus ca asa il alint eu monita :-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare grea.Eu de ziua indragostitilor o sa fiu singurica. Iubitul meu o sa fie plecat, in perioada 17 ian-17 aug 2010.Deci,poate sa imi vad bebelu la o ecografie, ar fi singurul cadou care il voi putea primii, si un telefon, sa aud un "te iubesc" si gata

| CaliforniaLove explică:

@alinaaaaa, in ce luna esti insarcinata?
Oricum sa-i dea Dumnezeu sanatate multa, iti doresc nastere usoarabig grin.Saluta-l p-ala micu' din partea meatonguehihi

| diu a răspuns:

Nu stiu ce e cu toate zilele astea...Pe 4 iunie este ziua internationala a sarutului, si se zice ca ar trebui sa ai pe cineva cu cine sa te saruti in ziua respectiva, apoi ziua indragostitilor :-s, nu stiu daca 2 persoane se iubesc nu au nevoie de cadouri sau de zi speciale pentru a sarbatori iubirea, ei sarbatoresc in fiecare zi...sau daca chiar vrei sa gasesti idei de cadouri dragute si romantice poti intra p site. u www.imaginelife.ro SUCCES

| cosima11 a răspuns:

Paai. m`am gandit la un calendar cu pozele noastre. si. un plus legat de ziua asta. pentru ca le adoratongue. si. un te iubesc si ajunge. nu? big grin

| hiphopbeatz a răspuns:

Nimic.nu am. oricum ziua indragaostitilor este ca halloween-ul. e fake si lame.si este furat de la americani.

pace!