Penal, mie mi-ar place sa i-o fac, sa o innebunesc. Sa-i ceri ei sa-ti faca asta mi se pare injositor pentru ea, daca ea s-ar oferi insa, si stiu ca nu o face doar ca sa ma simt eu bine as accepta.
Daca te imprumut cu niste bani, nu-i normal sa mi-i dai inapoi?.
Ce primesti, dai si inapoi.
Pai... Frate din cate vad eu la avatar la tine cam vad ca esti major Frate... Mie mi se facea rusine in locu` tau sa intreb asa ceva Wa Daca vrei doar sa ti`o suga pana cand ramai si fara maduva spinarii du-te frate la parapante si ti`o belesc alea pana cand ramai in scaunul cu rotile Scuza`ma dar asta e. Nu m`am putut abtzine. Si app Ai grija ca daca faci sex oral si ejaculezi si partenera inca mai continua sa mai faca, sunt riscuri foarte mari sa iti suga si maduva spinarii. Si poti risca sa stai in scaunul cu rotile. Asta am auzit si eu la spital K asa a patit un amic la parapante L`a supt pana l-a terminat
Omule daca te duci la o curva e normal doar sa primesti Dar daca o faci cu iubita ta atunci e normal sa si dai... Incerca si apoi vei vrea ca la orice partida sa faci asta)
Stai linistit ca nu e nimic "sickening". Si dupa cum am mai spus daca ciocanul e vartos nu-i nevoie sa pupi jos, altfel esti putin obligat.
amalia_4709 întreabă:
andreeaa_7155 întreabă: