| StaRmAgiC a întrebat:

Voi ce ma sfatuitzi si pe mine? Ca nu mai am prieten de aproape 6 lunii si ma intalnesc cu diferitzii baietii, dar la fiecare baiat ii gasesc defecte. Iar daca dau peste un baiat mai de" Doamne ajuta "... ori nu ma place el, ori ca de obicei "dau cu batul in balta" vorba vinehee hee adica il sperii, rad intr-una, ii fac figurii si nu pot fii eu insumisad. Iar el isi face impresie proasta si apoi raman tot singura cum am fost mereu.
Chiar acum o zi m-am vazut cu un baiat care mi-a placut mult, dar n-am stiut sa ma comport si mi-a zis ca i-am facut o impresie proasta. A zis ca i-a trecut dar nu mai e la fel cum era inaintesad. Inainte imi dadea mesaje multe si se tinea de capul meu sa ne vedem. Iar acum daca mai schimb o vorba cu el, imi raspunde mai mult din plictiseala.
Ce ma sfatuiti sa fac? Adica am ajuns sa nu mai stiu sa ma comport cu un baiat.Bine ca eu aveam impresii proaste despre baietii ca si acum. Dar uneori simt nevoia sa am pe cineva langa mine...sad

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Problema ca tu simti baiatul ceva ce trebuie sa ai neaparat langa tine. Nu esti pregatatita pentru o relatie cum de altfel nici eu nu sunt. Am patit si eu la fel. In relatiile pasagere mergea totul super bine, iar cand simteam ca am gasit persoana aceea pe care am cautat-o de o viata nu mai stiam ce sa fac, ma pierdeam si dadeam cu bata in balta. Am pierdut asa doua fete care ma iubeau. Mai ai rabdare. Nu trebuie sa te uiti la orice baiat de pe strada ca la un posibil partener. Si nu incerca sa ii cauti. Stii cum e o vorba, lucrurile bune apar cand renunti a le cauta. Tie iti este frica de o relatie dar totodata o vrei pentru ca simti nevoia de afectiune. Tu respingi o persoana la cel mai mic defect pentru ca un defect la tine inseamna mai multe. Incearca sa privesti cu alti ochi relatiile. Incearca sa pui distractia alaturi de prieteni si familia ca principala afectiune si lasa relatiile pe un loc secund.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai cauta asa in disperare un partener, fiindca barbatii simt disperarea si fug (si femeile fac la fel). Ia si tu o pauza mica, sa zicem 6 luni, timp in care gaseste-ti alta ocupatie: un hobby, citit, muzica, teatru, un sport. Vei vedea ca atunci cand nu vei mai cauta, vei gasi.

| monyk a răspuns:

Buna, nu dramatiza, ca nu e chiar asa grav, eu am trecut prin astfel de situatii, nu trebuie sa cauti mereu pe cineva, toate la timpul lor, va veni si persoana potrivita pentru tine atunci cand te astepti mai putin, nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu ai prieten, nu esti singura, si eu sunt la fel de ceva timp, dar totusi sunt opimista si in plus poti sa iti gasesti diferite ocupatii intre timp, sa nu crezi ca daca nu ai pe cineva esti nu stiu cum, in plus e bine sa vezi partea buna a faptului ca esti singura, bafta!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Perfectiune e plictisitoare.Nimeni nu e perfect. Dar poti deveni prin chirurgie.Pai, nu e deloc rau sa fii singura si eu mam simtit asa, ma simtem mai rau decat tine, dar am stiut cai mai bine asa, eu acum sunt foarte ok, de obicei cand cunosc un baiat dragurtz, acum vin ei la mine si imi zic chestiile astea.Deci va veni totul de la sine, nu alerga dupa ei ca se sperie.Ai rabdare, totul vine de la sine.Succesbig grin.

| sandulache a răspuns:

Buna
Nu crede ca toti suntem la fel, ca ori ce om are defecte lui, dar pentru asta nu trebuie sa te agiti, ca viata merge in ainte ma gandesc ca nu trebuie sa te mariti, NU, atunci mergi in ainte si vei vedea ca totul va fi bine, e frumos cand faci o caterinca, dar daca e un tocolar sau ce stiu eu, nu te inplica, ca acesti oamnei nu inteleg nimic de la viata doar sa invete si sa invete.Mergi in ainte si cu fruntea sus de orgoliu.
BAFAT MULATA.

| cristibossu27 a răspuns:

Eu cred ca tu esti cam misogina.ai grija s-ar putea sa ajungi lesbiana.

| ***kiki *** a răspuns:

Stiu cumm e si stiu si in ce situatie te aflihappy. u ai nevoie de afectiune dar incearca acum sa cauti aceasta afectiune la prietenele tale.stai o perioasa de timp singura si o sa vezi ca e mai binehappyincearca altceva. distreaza`te cu prietenele sa te faca sa mai uitihee heeo sa fie bine si o sa reusesti chiar daca acum zici ca nu poti:*. succes>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Și dacă ar intra zilele în sac nu trebuie să disperi. Nu ai de ce!
Ești tânără, norocul nu te-a părăsit, tu îl zgornești prin teama care te cuprinde.
Lasă timpul să fie prietenul tău și ai să vezi că va apărea și soarele pe strada ta.
Fruntea sus.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skumpo dupa ce am inteles eu conkluzia ar fi ca u incerci sa dovedesti ca esti mai presus de el sau incerci sa il atragi numai ca nu in modul tau ci te comporti alt fel sfatul meu este sa fii u insuti si sa lasi ideile de baiatul perfect la urma urmei toti avem defectele noastre fie mai grave sau mai mici

| andi_radu a răspuns:

Esti pretentioasa dar e foarte bine, ai rabdare ca ai sa gasesti si jumat\atea