Pararea oricui nu conteaza, conteaza doar parerea personala.
Oamenii nu vor / pot sa invete din greselile celorlalti, doar din greselile lor.
Fiecare face ce vrea cu viata lui, cat timp nu ma afecteaza, Nu Conteaza.
Traim in timpuri atat de tampite, incat sunt surprins cand gasesc normalitate.
Crezi ca le mai pasa de sarcini, boli etc?
Esti constient ca in spatele a jumate din intrebarile alea sunt trolli nu? Habar n-am ce "rush" primesc cand posteaza astfel de intrebari, dar this is the internetz.
Buna
Nu vom intelege niciodata ce este in capul celor care isi incep viata sexuala de la 11 ani.
Nu cred ca ii intereseaza parerea noastra, daca i-ar interesa, ar citi postarile noastre si ar intelege cat de periculos este sa te aventurezi in materie de sex de la 11 ani.
De aceea sunt atat de bolnavi in ziua de azi.
Considera ca sexul este o competitie si ca trebuie sa dea examen mai tarzium dar uita sa se protejeze/sa se documenteze si uite asa apare stresul/bolile venerice si nelipsita sarcina nedorita.
Ce parere sa am?
Bineinteles ca nu este o parere buna.
O zi buna sa ai
Fiecare e liber sa faca ce vrea, ca e viata lui.
Prefer sa ma intereseze doar de mine si sa imi fac viata asa cum imi doresc.
Daca sex-ul e dorinta lui z care are 13 ani, e treaba doar a lui, doar un sfat, sa o faca cu prezervativ, sa nu intrebe apoi pe TPU daca "a ramas iubita gravida, sau de ce nu imi vine menstruatia, oare e posibil sa fiu insarcinata", daca doresc sa se distreze sa o faca cu cap.
E la moda. cica!
Habar nu au la ce sa baga si ce-i asteapta.
Te agiti degeba, am deschis sieu cateva postari de genul asta.
Asa spun toti, dar peste cativa ani lumea o sa se prosteasca.
La ce o sa se ajunga? Sa te casatoresti la 7 ani? Sa iti incepi viata sexuala la 3 ani?
Si ce treaba ai cu ei? Eu vreau sa imi fie mie bine, sa am o slujba sa am pe cineva care sa ma inteleaga. Cei din jur pot sa isi dea si foc. Au libertatea de a decide ce fac cu viata lor.
Iti voi raspunde printr-un banc:
Doctorul il intreaba pe Bula:
- Spune-mi, te rog, cum te protejezi cand faci sex?
- Domnule doctor, sunt foarte precaut, folosesc prezervativ si manusi chirurgicale!
- Si partenera?
- Care partenera?
Cu alte cuvinte prin bancul asta incerc sa iti zic ca sunt multi care actiunea are loc doar in imaginatia lor sau se autosatisfac. Cand vei mai intalni intrebari de genul sa te gandesti la bancul asta. Sa fim seriosi!
Am inteles bancul, dar ce zic eu CA AIA FAC SEX LA 13 ANI, nu se masturbeaza!