Nu e o injosire, e si acela un mod de a-ti arata dragostea, faptul ca ii iubesti fiecare particica a corpului!
Draga ''unika'', parerea mea despre sexul oral este ca fiecare cuplu este liber sa faca si acest lucru daca cei doi parteneri doresc acest fapt.
@Psiholog334: ce-ai spus?! Nu pot sa cred ca ti-a iesit din gura o astfel de ineptie... deci. WOW!
Numai bine, o sa ai nevoie, Shin
Nu e o injosire, dar... e o taaaampenie baaaai! ce daca-ti iubesti cainele te duci sa,,---''? hai ba, sa fim seriosi. Iubirea e iubire, si ce bagi in gura e mancare.
Mie nu mi se pare o injosire, mai degraba mi se pare un mod de a-l face fericit pe cel de langa tine, la randul lui si el.
Tocmai ca te iubeste ar face chestia asta si tu la fel.Sa stii ca si eu aveam conceptia asta"sex oral? iachhhh sa nu aud"eu nu sunt "aia de pe centura"daca pot spune asa.Intr-adevar,nu sunt aia dar totusi fac lucrul asta si totusi exista o mare diferenta:eu o fac din dragoste si ea o face pentru bani.
Mai intereseaza-te putin si o sa descoperi ca sexul oral este la fel de normal si sexul propriu-zis si nu trebuie sa iti fie rusine.
Numai bine!
Practic 9 din 10 femei fac sex oral si asta nu o faci ca iti cere partenerul asta o faci ca o simti, asta se numeste daruire.nu o sa mai ti se para scarbos cand o sa intalnesti persoana pe care o doresti
O sa ajungi si tu sa faci, si sa primesti sex oral. Este un lucru firesc, toti o fac. Incearca un exercitiu de imaginatie: gandeste-te la profesorii tai de exemplu, sau la oricine vrei. Gandeste-te ca si ei, la randul lor, au facut sex oral, si au primit sex oral. Foarte putine persoane nu fac, sa stii. Sa iti scoti din sistem ideea asta pentru ca este gresita. Sexul oral este normal, si firesc. Ceea ce NU este firesc este ca doar baiatul sau doar fata sa-ti ceara. Ambii parteneri trebuie sa faca sex oral. Asa ca daca doar el iti cere, fara sa dea semne ca ar vrea sa-ti ofere, nu este corect.
Georgiana_4310 întreabă:
anncax întreabă:
So Good întreabă: