| daianageo a întrebat:

Voi ce parere aveti despre gelozia care apare atomat intr-o relatie de un an?

3 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Gelozia este oarecum normala atunci cand iubesti dar intr-o anumita limita. Daca partenerul nu te-a mintiti niciodata si ai incredere il el nu are rost sa fi geloasa, normal daca nu iti da motive serioase. Daca insa tu sau el esti geloasa din motive aiurea ar trebui sa incerci sa o elimini pentru ca in timp poate strica relatia.

| RXN a răspuns:

Eu am cu prietenul meu aproape un an si jumatate si nu am fost niciodata geloasa.Am avut momente cand ma crizam pentru ca ma simteam neglijata,se comporta aiurea, dar niciodata nu am fost geloasa si crizata ca vai de mine, poate ma inseala.Gelozia mi se pare o dovada pura a prostiei si a neincrederii in tine si in persoana de langa tine,iar asta nu mi se pare deloc in regula intr-o relatie,indiferent daca e de o luna sau cativa ani. Logic si normal ar fi ca ambii parteneri sa-si focalizeze atentia sa nu-i dea celuilalt motive sa creada ca-l inseala si sa-si consolidere increderea si iubirea unul fata de celalalt, nu sa si-o iroseasca urmarindu-se unul pe altul si facand crize de isterie pe motive total irationale.
Gelozia nu apare automat, e cauzata de niste factori.Acum depinde de fiecare, de modul in care este vazuta o relatie pentru a nu se ajunge la gelozie.

| maryngeorge a răspuns:

Gelozie, pai daca sunteti de un an de zile ar cam trebui sa aveti incredere unul in celalalt si sa nu mai fiti gelosi unul pe celalalt, si gelozia asta e pana la o anumita limita nu exagerati