Eu sunt de acord cu el! dar nu-l consider mai bun decat cel normal. tu de ce zici ca ar fi mai bun?!
Stau si citesc posturile voastre si ma ingrozesc cand vad ce limitati sunteti asa...*** frate suntem in 2009 e pe fine sexu anal e sex anal .nu ai cum sa compari placerile.*** placerile sunt unice in orice faci ...chiar am sa scriu un articol despre sexul anal in revista mea www.fetishmagazin.ro. pentru cei care au o dorinta de dezvoltare personala le recomand revista .asa mai invatam si noi cate ceva... din punctul meu de vedere sexu anal e cum erau telefoanele mobile acum 15 ani...*** in ziua de azi toti le folosesc :)) peace si deschideti-va mintea people
Buna, am intrat de curiozitate, am mai discutat, despre acest subiect, dar, in particular...nu practic, dar, din discutii, am aflat ca e bine.pentru,ei,nu stiu, pentru, noi...eu,am o parere proasta... avem un lucru comun, si, noi, si barbatii-anusul, deci, tranzitia se poate face repede, de la femeie la baiat...ha haha
Elena cand vad fete asa de directe care vorbesc numai sa nu doarma. poate chiar u o sa incerci intr-o zi sa zicem ai o relatie de 4-5 ani si iubitul tau iti cere nu imi zi ca la'i refuza probabil numai din curiozitate ai face odata numai c probabil ai 17-18 anisori si ti'a zis mama ta ca sexul e rau
In dormitor poti face ce vrei, daca este placut pentru ambii parteneri, parca se zice sex total, personal am incercat cu sotia, si am descoperit o alta foarte mare placere (pentru. amandoi), dar trebuie lubrifiat bine, si va intra fara nici-un pic de durere, la mine asa a fost, si incercarea a venit dupa 10 ani de casatorie, adica acum 6 luni, nu o facem mereu, dar cand o facem e super bine (pentru. o mai buna trecere de la normal la anal, eu am folosit 69, pentru. lubrifierea anusului, apoi propunerea, parca era asteptata )iar rezultatul..., un succes
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: