| NatureSelf a întrebat:

Voi ce parere aveti despre Tigani? ai putea face o familie cu unul(una)? cum sa fie, rasizm, sau >familie?

Răspuns Câştigător
| Mademoiselle a răspuns:

Si ei sunt pana la urma oameni ca si noi! Au propriile principii, obiceiuri si legi! Nu sunt mai prejos sau mai presus de noi, se spune ca ei fura, inseala, dau in cap, dar oare doar ei? Romanii, francezii, olandezii etc nu fac aceste lucruri? Sunt foarte multi tigani romanizati care au un caracter de nota 10+, fata de multi romani! Sunt foarte multi romani/romance care au facut familie cu un tigan/tiganca, asa ca sunt de parere ca se poate sa ai o familie cu un rrom!

| NatureSelf explică (pentru Mademoiselle):

Bravo ai castigat. imi pare bine c gandesti asa.

| Mademoiselle a răspuns (pentru NatureSelf):

Ma bucur ca si tu gandesti la fel, te puuuup :*

| NatureSelf explică (pentru Mademoiselle):

Te pup si eu.

| ghettostile a răspuns (pentru Mademoiselle):

Am impresia ca tu ai fata; u mata

| Mademoiselle a răspuns (pentru ghettostile):

Poftim ?

35 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Rromele sunt mai fidele fata de romance si ma gandeam ca nu ar fi rau daca m-as incurca cu una. Dar nu o sa ajung acolo pentru ca eu nu am de gand sa ma insor.

| NatureSelf explică (pentru mgtow):

Era vorba ca, mai bine singur decat o familie cu o roma, Rasism, sau familie? asta era intrebarea. conteaza rasa? sau dragostea.

| mgtow a răspuns (pentru NatureSelf):

Rasa nu conteaza ci dragostea celor care se iubesc.

In tocmai

Spetznas stiu dar e complicat, ce zice lumea? ca da ca aia e tiganca, si etc, te unesti cu tiganca aia, pthui, care fura, si sunt murdari si put, si hoti, etc... Intelegi? iar daca inima ti-o alege. e complicat sa alegi, ce vrea inima, sau ce vrei tu?

Eu nu traiesc cu lumea ci imi vad de viata mea. Putin imi pasa de vorba dusmanului.

Si daca iti spune fratetau, sau parinti? sau prieteni buni?

Le-as spune ca fata aia chiar daca e rroma e femeie de casa, nu pute asa cum zice lumea, ma iubeste si nu o las pentru ca tin la ea (oricum nu voi ajunge acolo) am mai zis ca eu o sa raman singur toata viata in alta postare de-a ta.

Bine ma, The lonlyner laughing

Burlacul asa suna mai bine, numai ca nu ma bag in locul lui Catalin Botezatu sa nu sara toate pe mine.

Nu dejaba ti-ai ales nume de armata, si nu de gigolo, Apreciez Spetsnaz alegerea ta.

Logic, cine crezi ca mai poate sa ma joace pe degete? Le dau eu peste nas la materialiste si o sa ramana cu falca umflata cand vad ca nu toti cad in capcanele lor. Dar mai tare voi rade de aia care zice ca niciunul nu-i rezista si eu ii pun capac na, numai sa nu ajunga pe la urgente de la atatea incercari de a ma cuceri.

Vai the lonley varrior big grin Bine amice, deci vrei ca femeia sa lupte pentru tine, nu crezi ca e ceva barbatesc sa lupti pentru pereche? Marog fiecare cum vrea sa-si cucereasca >big grin

Dar tie ti-ar place sa le dai mura-n gura sau sa te trateze la fel asa cum tu o intrebi unele lucruri ea sa te intrebe pe tine in mod egal? Si tu stii cum au ajuns in ziua de azi si cati disperati merg dupa ele noi am ajuns ca furnicile in cautare de hrana.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu, nu as putea niciodata. Am o parere foarte proasta despre ei. Din partea mea sa traiasca, dar sa nu se apropie de mine!

| oanard174 a răspuns:

Nici moarta nu as sta cu un tigan imi este sila de ei si daca m-as indragosti de un tigan as fi ultima femeie din lume, bine asta nu se va intampla niciodata niciodata.mmm...mai bine singura toata viata decat...cu un tigan.

| NatureSelf explică (pentru oanard174):

Deci, explica motivul? simplul tau motiv de anti rom este, ca e tigan si gata? sint tigani mai barbati ca multi romani, doar ca pe aia nu-i cunosti, de ce condamni produsul dupa eticheta? continutul conteaza

| oanard174 a răspuns (pentru NatureSelf):

Pur si simplu pentru ca toti tiganii pe care ii vad sunt cersatori,chiar nu am nici o problema cu culoarea pielii lor, ba din contra imi place mult, tigancile nu mai spunca sunt nespalate...multe motive, prea multe.

Tocmai ce ziceam, crede-ma ca aveam acelasi parare si inca o am, dar vad oameni, si diferenta intre ei, vad romani mai tigani decat romii, Intelegi?

| mgtow a răspuns (pentru oanard174):

Mai sunt rromi/e care sunt curati si au comportament adecvat nu animale ca cei fara educatie.

Marog asta nu e asemanare, asta e diferenta

| oanard174 a răspuns (pentru NatureSelf):

Asa e avem romani mai tigani ca tiganii, numai ca atunci cand acuzi un roman de ceva parca il acuzi mai altfel, dar cand acuzi un tigan de ceva zicem(ce sa ceri de la el-e tigan doar)

| Fcsb_Alexandru_1993 a răspuns (pentru oanard174):

Tu crezi ca doar aia care cersesc si "alea" cu fuste sunt tigani/tiganci?

| oanard174 a răspuns (pentru Fcsb_Alexandru_1993):

Nu,dar eu nu am vazut alti, curati si chestii din astea.

Bine Oana, nimeni nu te poate covinge sa-ti schimbi parerea, va veni si vremea cand o vei face tu insuti.

| Fcsb_Alexandru_1993 a răspuns (pentru oanard174):

Pai nu ai vazut tu alti. dar nu ii baga pe toti in aceeasi oalahappy daca vrei iti dau fb meu sa vezi ca si eu sunt tiganhappy si nu cersesc nu port mustata sau palarihappy

| blondutzata a răspuns (pentru oanard174):

Si eu sunt tiganca sunt blonda curata si nu cersesc nu port fusta lunga ci doar elegant rochii scumpe sacouri si multe altele

| NatureSelf explică (pentru blondutzata):

Lasa oameni prosti, vorbesc de invidie, eu i-am zis ca nu toti tigani sunt la fel, exista ciotarnari, si Kastalai. ei habar nu au. este tiganca care face cat 100 de romance. de fapt sunt mai multe. Romancele sunt frumoase, bune. si proaste.

| Laurretta a răspuns:

Poi.nu am nici o parere, fie negativa sau pozitiva. Sunt oameni ca noi toti, indiferent ca au alt pigment sau traditii diferite de ale noastre.
Da, de ce nu? Pentru mine nu conteaza rasa, ci ceea ce este in interiorul lui!

Întrebări similare