| NatureSelf a întrebat:

Voi ce parere aveti despre Tigani? ai putea face o familie cu unul(una)? cum sa fie, rasizm, sau >familie?

Răspuns Câştigător
| Mademoiselle a răspuns:

Si ei sunt pana la urma oameni ca si noi! Au propriile principii, obiceiuri si legi! Nu sunt mai prejos sau mai presus de noi, se spune ca ei fura, inseala, dau in cap, dar oare doar ei? Romanii, francezii, olandezii etc nu fac aceste lucruri? Sunt foarte multi tigani romanizati care au un caracter de nota 10+, fata de multi romani! Sunt foarte multi romani/romance care au facut familie cu un tigan/tiganca, asa ca sunt de parere ca se poate sa ai o familie cu un rrom!

37 răspunsuri:
| mgtow a răspuns (pentru NatureSelf):

Logic, cine crezi ca mai poate sa ma joace pe degete? Le dau eu peste nas la materialiste si o sa ramana cu falca umflata cand vad ca nu toti cad in capcanele lor. Dar mai tare voi rade de aia care zice ca niciunul nu-i rezista si eu ii pun capac na, numai sa nu ajunga pe la urgente de la atatea incercari de a ma cuceri.

| NatureSelf explică (pentru mgtow):

Vai the lonley varrior big grin Bine amice, deci vrei ca femeia sa lupte pentru tine, nu crezi ca e ceva barbatesc sa lupti pentru pereche? Marog fiecare cum vrea sa-si cucereasca >big grin

| mgtow a răspuns (pentru NatureSelf):

Dar tie ti-ar place sa le dai mura-n gura sau sa te trateze la fel asa cum tu o intrebi unele lucruri ea sa te intrebe pe tine in mod egal? Si tu stii cum au ajuns in ziua de azi si cati disperati merg dupa ele noi am ajuns ca furnicile in cautare de hrana.

| blondutzata a răspuns (pentru oanard174):

Si eu sunt tiganca sunt blonda curata si nu cersesc nu port fusta lunga ci doar elegant rochii scumpe sacouri si multe altele

| NatureSelf explică (pentru blondutzata):

Lasa oameni prosti, vorbesc de invidie, eu i-am zis ca nu toti tigani sunt la fel, exista ciotarnari, si Kastalai. ei habar nu au. este tiganca care face cat 100 de romance. de fapt sunt mai multe. Romancele sunt frumoase, bune. si proaste.

| CireasaDePeTort2313 a răspuns (pentru Mademoiselle):

N-Are niciun sens ce vorbești

| CireasaDePeTort2313 a răspuns:

Ei sunt niste nenorociti tampiti

Întrebări similare