Hm.intr-un fel ma simt prost. dar pana la urma daca am fii realisti de asta ne-a dat Dumnezeu ochii.sa ne uitam, sa studiem...etc.
Daca doar se uita, ramane cu atat. Fiecare are dreptul la propriile pareri. Este chiar o ocazie ca partenerul meu sa imi impartaseasca gustul pentru partea feminina, ocazie care m-ar mobiliza pe mine ca femeie. Stiu ce isi doreste, deci stiu ce sa ii ofer.
Normal sa te deranjeze! Dar sa stii ca jumatate din vina o au si fetele ca se imbraca prea decoltat si sunt prea sexy in miscari si atitudine... azi e la moda sa fi vampa. Iar baietilor le e greu sa reziste tentatiilor!
Dupa parerea mea este normal sa "se uite" (decat ) ...doar de aia avem ochii ... ce? parca noi femeile nu ne uitam atunci cand vedem vreun barbat sexi/frumos/apetisant intr-un magazin, pe strada sau chiar si la televizor . si atunci de ce atata zarva? oare este vreo femeie careia sa nu-i placa vreun actor/cantaret si sa faca ochii cat "cepele" cand apare la televizor? eu una recunosc... asa se uita si ei ...isi clatesc ochii pe urma ne vad mai bine pe noi
Nu l-am vazut sa se uite.Privirea mai scapa, dar nu se uita insistent. Mi-a demonstrat de mai multe ori ca intensitatea sentimentelor lui este aceeasi ca si alor mele.
Eu nu ma mai uit la baieti, mi se par toti respingitori(scuze, baieti ).
Insa daca el nu ma mai vrea, sa imi dea de stire.
Ii raspund cu aceiasi moneda.regretand ca s-a uitat la altcineva de fata ca mine. daca vad un tip aratos incep si eu si zic:moamaaaa ce bun e ala s. a, ador sa-l fac gelos, sa-i vad expresia fetei s. a. daca ma provocat suporta consecintele.sa fim constiente orice barbat admira si alte fete, chiar daca au prietene. ochii vad inima cere
Din cate am observat eu iubi meu nu se prea uita dupa altele... dar daca se uita nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca ma iubeste.Nu sunt geloasa in general ca nu am motive si ne acordam libertate unul altuia, deci atata timp cat ma iubeste pe mine nu am de ce sa ma simt nu stiu cum doar pentru ca a privit, nu?
Se intampla rar si sotul meu e foarte discret, adica practic nu-mi dau seama, dar de multe ori imi atrage el atentia. I-am invatat gusturile si acum cand vad o femeie dupa care stiu ca ar intoarce capul, i-o arat ca sa n-o rateze.
Bananacantareata87 întreabă: