| Amelia94 a întrebat:

Voi ce spuneti, credeti ca dragostea are varsta? Evident diferenta sa nu fie prea mare incat sa iasa din limitele normalitatii. Va rog argumentati. Dau funda cel mai inteligent raspuns!

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Nu cred ca are limite, dar sa fim seriosi cel mai frumos e atunci cand sunteti de varsta apropiata, asa este cel mai normal.
Nu m-as putea imagina la 20 de ani sa iubesc una de 40 de ani.Eu in floarea tineretii, ea in culmea fericirii ca a dat peste asa "prospatura" laughing
Se accepte maxim diferenta de 10 ani, mai mult e deja jalnic.
Sper ca am putut sa te ajut.

3 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai.Pana la varsta de 20 20 si ceva mi se pare ca persoanele de varste diferite au interese diferite.Nu cred ca are varsta dar nici nu cred ca tu ai discuta cu unul care are cu 5 ani mai putin ca tine pe motiv ca ar fi copilaros...

| MonkeyBoss a răspuns:

Depinde si de varsta la care te indragostesti de cineva mai mare, depinde si de aceasta diferenta de varsta, si de cum vezi tu "limitele normalitatii".

| zambetultau a răspuns:

Nu are limite dar sa nu fie diferenta prea exagerata! Eu am avut o relatie in care diferenta dintre noi era de 5 ani! Au fost momente in care nu ne mai intelegeam pentru ca gandeam diferit si aveam prioritati diferita in viata! Dar a fost frumos! Imi aduc aminte cu placere de acea relatie! Si a durat destul de mult! Arpaope 2 ani!:*.Dar daca diferenta ee mai mare nu o sa existe ceva serios decat ceva de plictiseaka sau cu niste motive din partea unuia dintre ei si aia nu se mai poate numi relatie! Funda?:X... Sper ca te-am ajutat!