| Jenniffer a întrebat:

Voi ce spuneti despre chestia : sa iti incepi viata sexuala numai dupa casatorie?
P.S. E doar curiozitatea. Mai am mult pana atunci. happy

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Eu, personal, nu as avea nimic impotriva.
Dar ma tem ca nu mai exista barbati care sa accepte acest lucru.
Poate doar daca va casatoriti la un an-un an si jumatate dupa ce incepeti sa fiti impreuna.

| Consumptive a răspuns:

Sincer nu m-as avanta intr-o casatorie fara a intretine mai intai relatii sexuale cu partenerul.Da, iubirea e mai presus decat toate s.a.m.d, dar totusi o relatie este bazata si pe relatiile intime, am auzit destule cazuri care s-au dus pe apa sambetei numai din cauza casatoriei fara a intretine mai intai relatii sexuale(nu, nu pentru ca "vaaai, era mica" sau alte aberatii de genul) ci doar pentru ca lipsea acel ceva, sexul constituie o parte din relatie.
Sigur, asta este doar parerea mea, tu ai dorit sa ne exprimam fiecare opiniile si asta am facut.happy

| Cristina45 a răspuns:

E o prostie straight face parerea mea, daca eu vr sa ma marit la 30 ani trebuie sa stau virgina pana la 30 ani? wtf e o prostie

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sexul nu ar trebui sa fie ceva atat de,, tabu,,.E chiar o necesitate fiziologica incepand de la o anumita varsta, de la care abstinenta poate duce la anumite afectiuni.Chiar daca e practicat mai mult ca o joaca, nu e rau sa aiba loc pe la 16-17 ani.Singura problema e aparitia sarcinii, de aceea fetele trebuie sa nu admita sub nici o forma o asemenea practica neprotejata. Dupa casatorie e foarte important la mentinerea unei atmosfere lipsite de tensiuni.De aceea se spune ca femeia are 4 buze:2 pentru cearta si alte 2 pentru impacare.atunci,dupa casatorie, relatiile sexuale trebuie cat mai diversificate, pentru satisfacerea completa a ambilor parteneri.In functie de gradul lor de acceptare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu abstinenţa sexuală până la căsătorie şi o incurajez cu fervoare.
Asta din mai multe considerente.

In primul rând, e mult mai pragmatic. Te scuteşti, efectiv, de nişte griji impovărătoare in plus. Dacă sunteţi căsătoriţi, nu trebuie să te mai ingrijorezi că ai putea contracta BTS-uri (asta presupunând că vă iubiţi cu adevărat şi vă sunteţi fideli), iar veşnicile frământări de genul,, Vai, s-a spart/rupt/crăpat prezervativul...Ioi, şi-a dat drumul in mine şi am 14 ani... Tulai, am făcut-o cu prietenu' şi mama vrea să mă ducă la ginecolog, oare poate afla că nu mai sunt virgină? etc.'' NU iţi vor mai tulbura mintea.
Posibilitatea de a rămâne insărcinată devine in mod firesc un prospect incântător, aşa cum ar trebui, şi nu un scenariu inspăimântător, rupt din filme horror.
...
Căsătoria este cadrul cel mai optim pentru savurarea intimităţii sexuale intre doi oameni care se iubesc. Căsătoriţi fiind, sunteţi dedicaţi unul altuia şi aveţi certitudinea (aşa ar trebui) că vă doriţi să vă petreceţi tot restul vieţii impreună, la bine şi la greu, să surmontaţi vicisitudinile vieţii la braţ, şi să savuraţi din plin paroxismele fericirii ţinându-vă de mână.
In acest context, in care te vei simţi protejată, dorită, apreciată şi iubită având siguranţa dragostei iubitului tău (care iţi este soţ) te vei putea dărui integral, fără reţineri, cu tot ce eşti şi tot ce ai. Unirea dintre voi poate fi astfel desăvârşită emoţional, spiritual, intelectual şi fizic.
Apoi, virginitatea ta o poţi dărui unui singur bărbat, o singură dată in viaţă. Aşadar, cred că cel mai indicat ar fi să alegi cu chibzuinţă bărbatul care va avea oportunitatea de a te cunoaşte in cel mai intim mod cu putinţă.
Consider că acela pe care il iubeşti cu adevărat şi cu care vrei să iţi petreci tot restul zilelor tale telurice ar trebui să fie cel care să se bucure de acest privilegiu.
El, bărbatul pe care il respecţi şi iubeşti, ar trebui să fie cel care te ARE pentru intâia oară. Ale lui să fie degetele care cercetează cu delicateţe trupul tău, care te mângâie tandru in cele mai intime locuri, care te sărută cu pasiune arzândă şi insetare, care iţi dă fiori şoptindu-ţi uşor secrete şi mistere ale dragostei voastre; ale lui să fie braţele care să te cuprindă şi care să te facă să tremuri copleşită de virilitatea lor; ai lui să fie ochii ce te descoperă şi te cunosc aşa cum nu a mai făcut-o niciun alt bărbat inaintea lui. Al lui să fie pieptul la adăpostul căruia te cuibăreşti când apune soarele, ascultându-i inima bătând, zâmbind cu buzele şi cu sufletul din dragoste şi incântare, ştiind că tu eşti a lui, iar el e al tău.

Pentru a te putea bucura din plin de satisfacţia oferită de intimitatea sexuală, unirea dintre voi nu trebuie să aibă loc numai la nivel fizic, ci este nevoie ca ea să fie intâi prezentă pe toate planurile. Sexul este un mijloc minunat prin care cei doi iubiţi işi pot manifesta iubirea ce şi-o poartă unul pentru altul, prin care se cunosc şi descoperă reciproc intr-un mod EXTRAordinar, diferit de maniera in care cunosc pe oricine altcineva.
Iar cine argumentează că e indicat să ai,, experienţă'' in,, domeniu'' inainte de căsătorie e naiv (puţin spus). Experienţa nu are nimic de-a face cu exprimarea dragostei prin sexualitate. Aveţi tot timpul la dispoziţie pentru a invăţa şi pentru a vă invăţa unul de la altul şi unul pe altul, putând in acelaşi timp să vă simţiţi nemaipomenit de bine savurând acest demers.
...
Aşteaptă, draga mea (chiar dacă ai precizat că mai ai mult până la căsătorie). Eu afirm cu convingere că merită din plin.

| SongokuJR a răspuns:

Daca, sa zicem ca el nu mai e virgin tu de ce ai fii? Nu tb sa fii mai prejos

| Borderline a răspuns:

Vezi exemplu lu @FlorynelBaiatFinut, uite asa te prostesc baietii. Daca tot vrei sa o faci macar ai grija sa o faci cu cineva care tine la tine ca atlfel iti pierzi virginitatea cu un cretin si te lasa balta a doua zi.

| alealexuta a răspuns:

St dev acoord

| anca10 a răspuns:

Sincer mie mi se pare ok chiar daca traim intr-o lume pentru care nu prea mai conteaza acest aspect

| gabby_9050 a răspuns:

Incepeti-o inainte de a te casatorii