Se spune ca baiatul trebuie sa faca primul pas dar cine spune de fapt? - cred ca o femeia a spus asta. Probabil daca este timid nu va actiona si ve-ti ramane la stadiul acesta.
Citeste, reciteste si invata : "Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut si sa te intrebi cum ar fi fost daca ai fi facut acel lucru." - pe mine ma ajuta cand am dubii, sper sa te ajute si pe tine. Numai bine!
Nu-i spune. Datoria fetei este sa astepte...Nu-i rapi placerea de-a te cuceri...au si ei mandria lor Si daca el te place.totul o sa vina de la sine.Ai rabdare...
Poate da, poate nu. Exista o singura cale de a afla si asta presupune ceva "curaj", si in schimb nu ai nimic de pierdut.
Ia incearca cateva din textele de mai jos, sunt curios care va fi efectul.
Prietena mea de la masa cealalta vrea sa stie daca iti place de mine.
Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?
O sa ma saruti, sau trebuie sa mint in jurnal?
Vrei sa facem copii (Nu) Atunci putem sa ne antrenam?
Iti place sa dormi? (Da) Si mie... poate ne culcam impreuna vreodata
Mi-am pierdut nr de tel, poti sa mi-l dai pe al tau?
... (vezi mai multe pe google)
Daca nu va accepta macar va murii de ras .
Uite...si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...imi place un tip...ma inteleg super bine cu el. dar doar pe mess... vorbim deschis... iar la scoala nici nu ma baga in seama.ma simt foarte aiurea... dar el nu stie ca il plac... el crede ca il vad ca p un amik...cu celelalte fete vb.si cu mine nimic... iar pe mess e total schimbat...chiar el mereu ma abodeaza...nu stiu ce sa fac...si ma enerveaza cand vad fete prin preajma lui.......
Nu cred ca tu ar trebui sa ii spui prima. o fata se lasa cucerita, dar poate ajuta un pic. vorbeste cu el, zambeste-i si tu, intreaba-l cate ceva din materia la care el este cel mai bun... atat. in rest asteapta sa faca el primul pas, el sa-ti spuna primul ca te place si sa il vezi ca are dubii daca tu il placi. atunci isi pune in joc tot farmecul ca sa cucereasca. de aceea sufera fetele ca nu au rabdare. daca ei stiu ca ii placi isi permit sa se joace cu sentimentele tale.
Uite ce e si mie imi place de un baiat ce e cu mine in clasa si nu stiu daca si el ma place el se uta toata ziua la mine
si imi zambeste dar ma face si geloasa cu alte fete faza e ca eu il plac pe el foarte mult si nu stiu daca si el ma place el imi ia mereu apararea cand cineva se ia de mine si in plus toata lumea imi zice ca el ma place deci ce credeti ca ma place da sau nu va rog dati-mi si mie un raspuns
Sunt foarte tari raspunsurile ca le-a trimis fata ce cls esti m ise intampla la fel numai ca noi amfost impreuna si imi face ce iti face si ti-e
Am fost si eu impreuna cu un coleg...tot asa am inceput...si intr-o zi mi-am facut curaj si l-am intrebat...si a fost totul ok...deci bafta