Buna!
Pai eu as prefera o zii cu pers iubita pentru ca atunci cand ai pe cineva alaturi poti trece peste toate (am invatat din propia experienta). Si nu prea ma tenteaza sa stau pe o inusla pentru ca nu prea sunt genu' ala de fata invatata numai cu multi bani si rasfatata... nu pot sa spun ca nu mi-ar placea dar prefer totusi sa stau cu persoana iubita
Funda?
O ora pe zi cu persoana iubita pentru ca pe o insula poti merge oricand dar cand stai cu pers. iubite acele ore trec si nu mai poti da inapoi.
O viata pe insula impreuna cu iubitul.Nu ii zic "persoana iubita"pentru ca am mai multe persoane pe care le iubesc in viata mea.Daca ar trebui sa aleg cred ca as alege o viata pe insula, e mult mai intereasant.Dar sa nu fiu singura, sa fiu cu familia si toti cei dragi si atunci ei ar umple "golul" din inima.Deci,sincer,aleg o viata pe o insula exotica...cu marea si o casa pe plaja...
Buna pai daca ar fi o viata p insula cu el cu iubitul meu clar asta as alege dar nu la asta te-ai referitdeci normal ca 1 ora pe zi cu iubitul meu
Bafta
Hirockers întreabă:
anonim_4396 întreabă: