| Cata7hDr a întrebat:

Voi ce vorbiti prin SMS sau la tell cu fata pe care o placeti? happy

7 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

"Salut! Azi te ***","Fa ai luat paine?"
Oare ce doamne ma iarta ai putea vorbi ma cu o fata la telefon?laughing)

| iubesc a răspuns:

Pana la urma nu conteaza ce vorbiti, important e ca o ai aproape, ii poti povesti ce-ti place sa faci, ce nu te multumeste sau ce vrei tu sa mai afle despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de timpul care a trecut de cand am vorbit ultima data, dar cel mai bine este face to face

| sayWhaaat a răspuns:

Eu nu o sa mai vorbesc niciodata prin SMS-uri, mess, sau telefon cu fata pe care o plac, decat daca e vorba de o urgenta. Sunt patit, si am vazut pe pielea mea ca e gresita abordarea din atat de multe motive.
Daca vrei totusi sa te arzi si tu, poti incepe cu un "buna, ce faci?" si sa te legi de raspunsul ei pentru a continua conversatia. Daca iti raspunde simplu "bine" inseamna ca nu prea o interesezi. Alte subiecte de discutie ar fi hobby-urile comune, comentarea unui film, unei melodii, radeti pe marginea unei poze ( asta daca vb pe mess cu ea ), dar iti spun, procedeaza asa si te indrepti cu pasi mari si siguri spre friendzone.
Bafta!

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Orice subiect ne vine in minte, nu mai conteaza, important e pana la urma ca vorbim cu persoana draga nu? happy

| DinaMihai a răspuns:

Uneori...