| ziggs a întrebat:

Voi ce ziceti merita sa te uiti dupa fete in scoala generala sau astept pana in liceu?

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Daca cauti o relatie serioasa, in scoala generala nu prea gasesti. Nu sunt suficient de mature crede-ma. iau totul ca pe o joaca. Daca gasesti una mai cu capul pe umeri esti invitatul meu sa incerci sa o cuceresti.
Dar pe de alta parte, daca nu vrei o relatie serioasa ci doar sarutat si altele. tot nu merita tongue zic eu. E mult mai frumos la liceu sa gasesti o fata draguta, desteapta si matura.
Fa ce vrei pana la urma dar ai grija cu cine umbli.

5 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Daca esti un baiat matur si vrei o relatie calumea, atunci asteapta pana la liceu. In genereala e plin de putici excitate care nu au in cap numai baieti si odata ce ajung sa fie cu unu', deja se uita dupa altu'. Oricum nu pun pic de sentiment in asta.
Daca faci si tu parte din sleahta bengosilor si te crezi jmk daca ai gagica, atunci degeaba iti spun eu orice ca prima fufa va fi prima poftita.

| ziggs explică (pentru xBya):

Nu fac parte, eu vreau o relatie serioasa dar fetele cum a zis si andreyg sunt foarte imature si odata ce esti cu una se uita dupa altu din pacate...am suferit mult din cauza unei fete care asa a facut si am vrut sa vad ce ziceti si voi.

| fallen213 a răspuns (pentru ziggs):

In zilele noastre singurele fete pentru care merita sa-ti dai interesul, sentimentele si ce ai tot mai bun din tine sunt cele care vor sa-si cladeasca pe propriul spate viata si familia nu sa se bazeze pe banii unor papusi goale(baieti cu bani).

| SweetyღGirl a răspuns:

In scoala generala te poti uita dupa fete cautand o prietena buna cu care sa vorbesti des, la liceu faci ce vreiwinking

| Petre_Ariton_1988 a răspuns:

Daca nu incerci nu ai de unde sa stii... orice e posibil, cine stie, poate iti gasesti marea dragoste happy succes