In prieteni, daca se zice despre ea asa ceva, sigur o sa ai surprize Nu o sa vezi fata cuminte sa se zica de ea ca e curva. Deci mai bine ai incredere in prieteni
Gura Lumii pe toti ne influenteaza uneori facem prostii care mai tirziu regretam toata viata. Nu trebuie sa crezi nici un cuvintel din ce spun ei.
Nimanui nu-i pasa de ceea ce crezi tu si ce viziuni ai asupra ei. Daca ai o teorie proprie despre caracterul si comportamentul ei atunci pastreaz-o si nu- o inlocui cu parerile abstracte ale prietenilor tai pentru ca ele sunt false
Increde-te in ea si in tine. Prietenii de multe ori iti vor raul. Doar voi stiti ce e in mintea si sufletul vostru. Nu are sens sa te iei dupa altii.
Poate tipa era inabordabilă pentru alte persoane, de aceea a primit acele calități date de prietenii lui... prin urmare de acord cu tine!
Nu prietenii tai stau cu ea, ci tu! decizile in ceea ce te priveste pe tine ia-le tu si nu lasa pe altii sa spuna ce sa faci.
Asculta-ma ce zic, ca stiu ce zic. Daca imi ascultam prietenii de la inceput, nu mai ma bagam intr-o relatie din care s-a ajuns sa ma insele, si aceleasi lucruri ziceau si prietenii EI desprea ea. Zvonurile nu se nasc degeaba, las-o dreacu.
Niciodata sa nu iti creezi o parere despre cineva daca nu o cunosti. trebuie sa o cunosti tu, sa-ti faci propria parere nu din spusele altora
Poate ca prietenii o judeca pe fata pentru ce era inainte sa o cunosti tu, poate s-a schimbat, eu iti sugerez, daca ai ranit-o cu ceva sa te duci maine la ea si sa ii spui ce simti
I se zice curva doar pentru ca mai sta si cu alti prieteni cumva, ca mai glumeste cu ei sau ca ii tachineaza? daca e asa crede-ma, mai bine vorbesti cu ea, si mie mi s-a intamplat sa fiu parasita de baiatu pe care l-am iubit si inca in iubesc din cauza prietenilor lui, care ma judecau pentru ca eram ''altfel'' inainte
Anonim519 întreabă: