| Anonymus995 a întrebat:

Voi ce ziceti..sa ma incred in ce spun prieteni mei despre o fata,si anume ca e proasta cu*va, profitoare etc. sau sa ma incred in ea si in mine totodata, adica in felul in care am cunoscut-o?

10 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

In prieteni, daca se zice despre ea asa ceva, sigur o sa ai surprize happy Nu o sa vezi fata cuminte sa se zica de ea ca e curva. Deci mai bine ai incredere in prieteni

| Annim a răspuns:

Gura Lumii pe toti ne influenteaza uneori facem prostii care mai tirziu regretam toata viata. Nu trebuie sa crezi nici un cuvintel din ce spun ei.
Nimanui nu-i pasa de ceea ce crezi tu si ce viziuni ai asupra ei. Daca ai o teorie proprie despre caracterul si comportamentul ei atunci pastreaz-o si nu- o inlocui cu parerile abstracte ale prietenilor tai pentru ca ele sunt false

| LostInBubble a răspuns:

Increde-te in ea si in tine. Prietenii de multe ori iti vor raul. Doar voi stiti ce e in mintea si sufletul vostru. Nu are sens sa te iei dupa altii.
happy

| Azµre a răspuns (pentru LostInBubble):

Poate tipa era inabordabilă pentru alte persoane, de aceea a primit acele calități date de prietenii lui... prin urmare de acord cu tine!

| Denis777 a răspuns:

Cum iti spune inima

| dexter7 a răspuns:

Nu prietenii tai stau cu ea, ci tu! decizile in ceea ce te priveste pe tine ia-le tu si nu lasa pe altii sa spuna ce sa faci.

| Xulescuu a răspuns:

Asculta-ma ce zic, ca stiu ce zic. Daca imi ascultam prietenii de la inceput, nu mai ma bagam intr-o relatie din care s-a ajuns sa ma insele, si aceleasi lucruri ziceau si prietenii EI desprea ea. Zvonurile nu se nasc degeaba, las-o dreacu.

| Maria_Anna_1995 a răspuns:

Niciodata sa nu iti creezi o parere despre cineva daca nu o cunosti. trebuie sa o cunosti tu, sa-ti faci propria parere nu din spusele altora

| alexutza148 a răspuns:

Poate ca prietenii o judeca pe fata pentru ce era inainte sa o cunosti tu, poate s-a schimbat, eu iti sugerez, daca ai ranit-o cu ceva sa te duci maine la ea si sa ii spui ce simti

| alexutza148 a răspuns:

I se zice curva doar pentru ca mai sta si cu alti prieteni cumva, ca mai glumeste cu ei sau ca ii tachineaza? daca e asa crede-ma, mai bine vorbesti cu ea, si mie mi s-a intamplat sa fiu parasita de baiatu pe care l-am iubit si inca in iubesc din cauza prietenilor lui, care ma judecau pentru ca eram ''altfel'' inainte