Inca din clasa a doua am fost buna prietena cu un baiat.Ne mai bateam si certam noi ca na, la 8-9 ani ce puteai sa ne ceri, dar cu timpul am devenit extrem de apropiati.Pana in clasa a10-a ne-am inteles foarte bine,ne ajutam reciproc,ieseam impreuna,ne prosteam,tot tacamul si exceptand o perioada cand imi placea de el,dar asta in clasa a patra,deci nici nu cred ca se tine,nu am fost absolut niciodata atrasa de el,de niciun fel,nu l-am vazut niciodata mai mult decat un amic. Obiectiv vorbind e un baiat atractiv din punct de vedere fizic,inteligent, cu simtul umorului, dar nu si pentru mine.Lucrurile nu sunt tocmai roz acum,din cauza unor circumstante,intrucat ne-am cam distantat,dar in fine.
Ca sa-mi sustin parerea in continuare, ca da, poate exista-Sunt foarte buna prietena cu un prieten de-al iubitului meu.Iesim in general toti,dar mai sunt momente cand mai iesim doar noi la o tigara,la o bauta si palavragim vrute si nevrute,ne ajutam reciproc la nevoie,etc.Din nou,nu l-am vazut niciodata mai mult decat un foarte bun prieten.
Dar din gesturile ei,din modul in care se comporta,ea te place mai mult decat ca prieten? Cu siguranta nu vrei sa o pierzi in totalitate si sa nu incerci putin marea cu degetul ar fi o greseala.Da, stiu dorinta aia nebuna de a saruta un om, cu toata ca ai o frica in tine ca nu cumva sa te respinga.Ai putea sa o saruti scurt pe gura si sa-i spui ca o placi mai mult decat o prietena.Risti ce-i drept, dar poate vei avea de castigat.
Multa bafta si curaj.
Intreab-o daca te place si ca vreti sa fiti mai mult decat prieteni.Dupa cum ai povestit cred ca si ea te place. Daca nu te-ar placea nu cred ca ar fi ea chiar asa apropiata de tine si mai ales sa te si sarute. Cred ca te place, i-ati inima in dinti si spune-i ca o placi! SuccesPa, pa