@Ionutzz97:Sti ceva? Daca nu sti sa raspunzi, nu te mai stresa sa dai bobarnace altora (ca exagereaza), nu am deranjat pe nimeni.In plus, invata sa scrii corect (mai inebunit=m-ai). Bafta la scoala!
Cand merg cu el pe strada si vad ca ii fuge privirea se trezeste cu o palma, nu ma pot abtine cu toate ca stiu ca o sa ramana cu uitatu, mesaje, telefoane la greu, dupa ce adoarme telefoanele la control, pe laptop i'am instalat niste programe si vad orice miscare, sunt exagerata stiu dar asa sunt eu, cand vine de la munca il mai intreb si ai trecut pe la bar si cine era aia mai in gluma mai in serios dar fierb draci in mine cu toate ca stiu ca nu a trecut dar asa sunt eu, nu ma pot controla, de multe ori incerc sa ma controlez dar nu prea reusesc. Si el zice ca ar trebui sa ma fac detectiv ).
Hmm de obicei nu sunt geloasa, dar cand ma mai apuca si pe mine...mai intai ii pun vreo 5-6 intrebari despre respectiva, intr-un interval de 2-3 minute si apoi razbucnesc: "frate, sunt geloasa!". el se uita la mine si rade, moment in care eu imi dau seama ca nu-s decat piticii de pe creierul meu... this is it
Scz ca zic, dar mai inebunit cu o gelozie.Toti oamenii sunt gelosi, dar cu chiar exagerezi
Cea mai buna cale de a manifesta gelozia, este sa nu o manifesti, pentru ca daca iti manifesti gelozia poti ajunge la despartire, fara sa fie cazul
Eu unul de fel merg pe incredere, cum este normal sa fie o relatie dar daca o mica banuiala am, ma comport normal, intre timp verific discret, nu ma arunc asa aiurea cu in discutii, deoarece este posibil sa ma insel si ce am facut, mai mult stric.
Cea mai instabila relatie este aceea unde increderea este la pamant si gelozia in floare. Eu incerc sa am incredere si sa nu am parte de momente d-astea.
Adica fiecare om e gelos dar cred ca trebuie sa inveti cum sa ti-o stapanesti.