Există femei inteligente, dar sunt date deoparte de bărbaţii care cred că făcând sex au mintea deschisă.
Femeia este baza. In istorie, femeia a condus. Cele puternice, nu stau pe strada ....Pa!
Sincer nu vreau sa te cataloghez intr-un mod gresit asa cum ai facut tu cu majoritatea femeilor, pentru ca na tu le stii toate femeile din lume si iti permiti sa-ti exprimi niste argumente bazate pe o logica solida(remarca ironia), dar am impresia ori ca nu posezi o inteligenta sclipitoare ori ca esti foarte complexat.nu stiu pe unde te plimbi tu, ce prieteni ai, ce familie ai si de ce persoane esti inconjurat, dar eu cand ma uit pe strada vad o multime de femei puternice, inteligente si independente care NU traiesc pentru a satisface fetisurile bolnave ale barbatilor.Probabil ca tu auzi chestii de genul in familie sau la prieteni altfel nu pot sa imi dau seama de unde iti formezi tu astfel de impresii.crede-ma sunt foarte multe femei care ocupa pozitii inalte,de la directoare, avocate, doctorite, profesoare, exista o multime de femei inteligente asa ca sincer nu prea ar trebui sa-ti permiti sa comentezi astfel de lucruri.Inainte sa mai faci asemenea comentarii, gandeste-te d doua ori si intreaba-te daca nu cumva tu ai o problema.
Sincer nu vreau sa te cataloghez intr-un mod gresit asa cum ai facut tu cu majoritatea femeilor, pentru ca na tu le stii toate femeile din lume
nici n-am spus ca cunosc
si iti permiti sa-ti exprimi niste argumente bazate pe o logica solida
argumentele mele erau doar ce am observat eu
dar am impresia ori ca nu posezi o inteligenta sclipitoare ori ca esti foarte complexat.
ce legatura are inteligenta cu ce am scris eu?
hitler era inteligent sa stii, faza cu compplexitatea, poate cine stie
nu stiu pe unde te plimbi tu, ce prieteni ai, ce familie ai si de ce persoane esti inconjurat, dar eu cand ma uit pe strada vad o multime de femei puternice, inteligente si independente care NU traiesc pentru a satisface fetisurile bolnave ale barbatilor
fiecare poate vedea ce vrea, ma bucur ca vezi asta desigur daca si vb sincer dar asta e alta chestie
Probabil ca tu auzi chestii de genul in familie sau la prieteni altfel nu pot sa imi dau seama de unde iti formezi tu astfel de impresii.crede-ma sunt foarte multe femei care ocupa pozitii inalte,de la directoare,avocate,doctorite, profesoare, exista o multime de femei inteligente
unde am spus ca femeiile nu sunt inteligente?
einstein avea creier de femeie ca marime ma refer
Inainte sa mai faci asemenea comentarii, gandeste-te d doua ori si intreaba-te daca nu cumva tu ai o problema.
desigur ca am o problema nu sunt ipocrit, prefacut, mincinos, eu cand spun, spun verde in fata fara vrajeli, asta e problema mea
1.E adevarat, nu ai afirmat in mod direct ca femeile nu sunt inteligente dar asta reiese din intrebarea ta:"inca n-am vazut femeie care sa se remarce prin altceva", din asta reiese bineinteles ca femeile nu ar putea fi capabile de altceva in afara de a fi jucarii sexuale.in fine, poate ca am interpretat gresit partea asta, desi cam asa te-ai exprimat.2.nu stiu acum de ce crezi tu ca femeile doar de asta sunt capabile sau doar asta fac.mie una mi se pare aiurea sa cataloghezi toate femeile sau majoritatea dupa un criteriu sau mai bine zis cliseu.chestia asta e exact acelasi lucru cu toti barbatii sunt porci si toate femeile sunt curve. evident ambele variante sunt niste aberatii. ceea ce incerc eu sa spun e ca nu poti cataloga o persoana doar dupa felul in care arata, pentru ca nu imi pot da seama cum ai ai putea cataloga o femeie pe care o vezi pentru prima data pe strada, decat dupa felul in care arata, cum e imbracata, cum e machiata etc.Sunt sigura ca exista multe femei de genul celor pe care le-ai descris dar crede-ma nu toate sunt asa, dar acum iar asta depinde de cum percepi tu femeile in general si de ce le percepi intr-un anume fel. oricum nu am cum sa-ti schimb viziunea, poate o sa ti-o schimbi singur la un moment dat, nu stiu cati ani ai ca sa pot sa-mi dau seama si de anumite lucruri. oricum iti doresc sa ai parte de oameni frumosi si inteligenti in jurul, numai asa o sa poti sa-ti schimbi parerea.
Barbatii le atribuie rolul asta, ca sa conduca ei. Unele femei se comformeaza rolului, altele nu, dar cele ce se comformeaza se observa mai usor.
Cred ca aceasta opinie a ta este gresita.Este adevarat ca femeia este reprezentanta sexului frumos, dar nu poate fi considerata ca exista doar pentru a satisface sexual barbatul.
Nu...femeia nu a fost creata sa satisfaca barbatul.
Si femeia ar trebui sa fie satisfacuta de barbat dar dupa cum stim... putini barbati se pot lauda ca pot satisface sexual o femeie.
Ma rog...in mass media se creeaza mereu aceasta imagina:emeia ori e gospodina ori e... jucarie sexuala iar barbatul se prezinta ca fiind un om de afaceri de succes.
Dar este o imagine gresita. Daca tu ai intalnit pana acum femei care doar te pot satisface sexual, inseamna ca nu esti destul de destept pentru a le intalni si pe cele care sa te satisfaca intelectual.
P.S. Multi spun ca femeia trebuie sa satisfaca barbatul doar pentru ca ei nu sunt in stare sa satisfaca femeia!
NU e adevarat!
Perioada de varf a imperiului roman a fost atunci cand femeile erau la conducere.Barbatii le-au asuprit pe femei si le-au obligat sa stea ca niste proaste si sa faca plozi.
De-aia acum lumea e CONDUSA de barbati, nu de femei.
Depinde de la femeie la femeie. Ca daca e una cu cap, iti zic eu ca nu este jucaria sexuala a nimanui. Dar in schimb, daca este una pe interes, face orice sa obtina un lucru. Chiar si sa se injoseasca in fata unui barbat. Dar stii cum se zice, femeie trebuie sa fie curva doar pentru barbatul ei.
Mi se pare gresit ce spui, ne mai promovam si prin altceva. Uite un exemplu al felului prin care ma promovez eu :) http://bit.ly/17efoRp
Din punct de vedere biblic femeia a fost făcută pentru barbat, sși dorințele ei sexuale trebuie sa fie supuse barbatului.