Nu stiu ce sa-ti spun, niciodata nu m-au interesat barbatii frumosi. Mi se par superficiali, si neinteresanti. Imi plac mult mai mult barbatii deosebiti, speciali. Si recunosc, am avut noroc in viata si toti barbatii care m-au interesat vreodata au fost seriosi si si-au dorit relatii stabile. Cred, de altfel, ca mi i-am si ales astfel. Fiindca criteriile au fost cele corecte. Adica am cautat un barbat foarte destept, cu multa carte si foarte responsabil. Ca banii nu aduc si nu mentin fericirea. Si muncind, faci bani chiar daca ai fost sarac lipit pamantului. Si daca ai ghinion, ii pierzi chiar daca i-ai avut. Dar calitatile personale nu ti le ia nimeni.
Cred ca iti alegi barbatii pe criterii mult prea superficiale (bani, aspect fizic) si de aceea vei suferi mai mereu pana vei avea niste crietrii mai normala, fara sa simti ca asta e un sacrificiu sau un compromis.
Pentru fiecare fata, iubitul ei este frumos. unele ii vad intr. un fel altele in alt fel si oricum toti sunt frumosi intr. un fel sau altul. daca nu fizic macar prin felul in care se comporta :p
Ai perfecta dreptate
Insa sunt unii foarte frumosi cu un stil aparte si si cu bani care cauta fete care nu's pe interes si atunci nu mai gasesc nici fete...ca aproape toate sunt pe interes, si mda spune asta o fata
Din pacate
In lumea de azi nu mai gasesti unu' care sa fie si de treaba si frumos si cu bani:-s
Aia sunt totsi luatsi ori nu se gandesc la nimic serios
Sunt unii care sunt frumosi si nu gandesc calumea, atunci iar nu mai are rost:-s...
E foarte complicata viata asta
Incearca sa mergi pe intselegere si nu te uita la cum si cat are baiatul
In lumea asta sunt tot felul de barbati, si care sunt frumosi si cuminti, totul depinde de educatia fiecaruia primita in familie. Sper sa iti gasesti pe cineva conform pretentiilor tale! Sa ai grija de tine
Eu dintotdeauna am gandit asa, mereu mi-am zis ca nu imi voi alege prietenul dupa frumusete. Nu m-am uitat deloc la lucrul asta. Frumusetea fizica nu conteaza absolut deloc, deoarece cum am mai spus: ceea ce eu vad frumos, tu poate vezi urat si tot asa.
Cei frumosi sunt siguri pe ei si cred ca totul le apartine, pe cand un baiat mai simplu, dragut stie sa aprecieze o fata si sa o iubeasca.
Eu am vrut pe cineva care sa ma faca sa ma simt bine cand sunt cu el, sa ma faca sa rad, sa ma respecte si sa nu ne pese de ceea ce zic cei din jur, etc. Am cautat mereu un baiat care sa stie ce vrea de la viata fara sa stea sa se gandeasca de o mie de ori si sa fie indecis, ci sa stie exact, sa fie hotarat pe deciziile lui.
Si uite am 18 ani jumate si primul meu prieten care am o relatie de aproape un an si nu regret nimic.
Numai bine!
Am cunoscut un baiat care era foarte frumos.Si cum era de asteptat s-a indragostit de Muma Padurii o fiinta la care apelativul fata e compliment. A stat cu ea un an de zile, total fascinat de ea, fara ca macar sa ii dea vreun apropo despre sex si tipa l-a parasit pentru altul cu ceva mai multi bani
Baietii buni gasesc panarame de genul si fetele bune golani
E adevarat ca majoritatea barbatilor atragatori sunt constienti de calitatile lor si profita de asta, dar in acelasi timp sunt si barbati frumosi si educati care stiu cum sa se comporte intr-o relatie. Cel mai bine ar fi sa nu-ti impui standarde de genul asta cand vine vorba de frumusete. La urma urmei important e cum se poarta cu tine si ce vrea de la o relatie
Destul de greu. Stii de ce? Pentru ca nu vor trebui efectiv sa lupte pentru o relatie. Zilnic macar o fata va pune ochii pe un astfel de barbat. Si e greu de crezut ca el va refuza. Acum depinde. Se poate sa te indragostesti si sa nu mai vrei altceva. Dar avand anumite calitati fizice impresionante si implicit posibilitatea de a alege aproape mereu cu ce femeie vrei sa fii, e greu de crezut ca te vei multumidoar cu una. Pe mine niciodata nu m-a interesat o femeie DOAR frumoasa. M-a interesat o femeie care in primul rand sa ma aprecieze pe mine. Nu sunt genul sa fortez lucrurile. Putine relatii dar promitatoare. Fiecare fata cu care am fost avea ceva special ce o diferentia de altele. Era superioara prin ceva anume. Conteaza atitudinea, cum gandeste, ce vrea. Asta e important. Apoi bineinteles ca ne uitam si la fizic. Dar inainte de toate conteaza sa aiba acel je ne sais quoi.
'' De-or trece anii cum trecură,
Ea tot mai mult îmi va plăcea,
Pentru că-n toat-a ei făptură
E-un "nu ştiu cum" ş-un "nu ştiu ce".
M-a fermecat cu vreo scânteie
Din clipa-n care ne-am văzut?
Deşi nu e decât femeie,
E totuşi altfel, "nu ştiu cum".
De-aceea una-mi este mie
De ar vorbi, de ar tăcea:
Dac-al ei glas e armonie,
E şi-n tăcere-i "nu ştiu ce".
Astfel robit de-aceeaşi jale
Petrec mereu acelaşi drum...
În taina farmecelor sale
E-un "nu ştiu ce" ş-un "nu ştiu cum''. ''
Bacemi, sunt de acord. Dar acel "je ne sais quoi" are legatura si cu fizicul.
Si in zadar am incercat sa caut calitati in persoana respectiva, daca fizic nu mi-a placut, nu m-am putut apropia de el deloc.
Ieri tocmai i-am spus unui asemenea individ sa-si vada de drumul lui. Avea totul pentru a fi un candidat stralucit, doar ca nu ma atragea fizic! Pur si simplu nu era feeling din partea mea. Nu simteam nimic cand il vedeam!
Nu pot sa-mi pierd timpul cu o persoana care nu ma atrage deloc, nu?! Chiar daca are toate calitatile unui iubit ideal.