Calmeaza-te! Da-i un sms in care ii explici motivul pentru care nu ai putut raspunde la telefon si asteapta. Daca tot insisti cu telefonul tu iti faci nervi degeaba iar el probabil se umfla in pene pentru ca se simte "cautat"! Ocupa-ti mintea cu altceva si lasa-i timp sa se calmeze.
Nu, sigur ca nu. Poate e ocupat, poate si-a uitat telefonul in alta camera sau doarme si e dat pe mut.
Oricine s-ar supara, indiferent de relatia pe care o are cu apelatul. Daca e vorba de persoana iubita, prima oara e bine s-o confrunti, poate a avut un motiv bun pentru care n-a putut raspunde. Nu ii face crize. In situatia in care se repeta de mai multe ori fenomenul atunci trebuie gandit ca poate pentru el tu nu esti persoana lui iubita.
Pai in primul rad e motiv d ingrijorare nu d suparare.
supararea apare dupa ce se intampla d mai multe ori asta sau in mom in care auzi scuza(adica dc nu a raspns)
Nu, nu este un motiv de suparare, el poate sa fi avut treaba si sa nu fi auzit telefonul, sau sa nu il fi avut la el, asa deci nu este un motiv de suparare, chiar deloc.
Motiv de suparare era daca nu il sunai deloc. Dar intr-un fel sau altul i-ai dat tu vreun motiv ceva.Cu siguranta ar fi raspuns daca nu il deranja ceva. Ia legatura cu el sa va intalniti, poate asa va este mai benefic.
Daca a avut treaba si nu a auzit telefonul atunci nu e motiv de suparare, dar daca nu raspunde desi aude telefonul eu m-as supara.
Totul depinde de cat de repede se supara sau de cat orgolioasa e persoana iubita.
Depinde pentru cat timp nu-ti la raspunde la telefon si din ce cauza, daca-i la servicu, nu-l bazai si nici invers, la inceputul relatiei se intampla crizele astea de "posedare/posesie".
Depinde de motivul din cauza caruia nu a putut raspunde.la inceputul relatiei ma suparam din aproape orice, dar acum sau dus vremurile de genu, sunt momente cand ne ciondanim si nu ii raspund deloc la apeluri chiar daca stiu ca el a avut dreptate, el intotdeauna ma lasa sa-mi vars nervii, imi inchide telefonul, numai vb cu mine, iar dupa o jumate" de h ma suna, ma intreaba daca am terminat, daca mi-au trecut toanele s. a eu ma supar mai mereu deci eu sunt cea care sa trebuie sa fie impacata mai des
Nu ar trebui sa fie un motiv de suparare dar cand iubesti uiti de logica si gandesti cu inima iar gelozia isi face aparitia. iar daca s-a suparat ca nu iai raspuns la telefon este de mica durata, curand o sasi dea seama ca nu a procedat corect si dupa putin timp o sa uite ca s-a intamplat vreodata. Datoria ta e sai explici ce s-a intamplat, in nici un caz sal acuzi ca s-a suparat degeaba pentru cai intaresti banuielile daca u esti cea care nu raspunde la tel si tot u te aprinzi
Nu din punctul meu de vedere acesta nu este un motiv de suparare ...nu stiu tine si de reletia voastra de increderea pe care o aveti unul in celalalt asta conteaza cel mai mult:*:*:
Mihaela_9964 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: