| scumpyk_4662 a întrebat:

Voi credeti ca este bine sa am prieten de la 11 ani?

Răspuns Câştigător
| Rio4cwalk a răspuns:

De ce nu? dragostea nu prea are varsta... nu e nimic rau

20 răspunsuri:
| AngelSpeed a răspuns:

Crek da happy

| L3XxA a răspuns:

De obicei fetele se indragostesc de pe la 8 9 10 ani in sus... dar ...cred ca ar trebui sa astepti pana in clasa a 7happy la 11 ani uh ar trebui sa inveti zic eu big grin faci cum vrei, dar orkm mai bine la 14 ani decat sa ai la 11 si sa te paraseasca si sa mai si suferi din dragoste bfttongue

| melynda a răspuns:

Am vazut fete pe site'u asta care vor sa isi inceapa viata sexuala la 11 ani laughing asa ca. de ce nu?

| Floreenofficial a răspuns:

N-are nimic atat timp cat nu iti cere sa ii satisfaci fanteziile sau cine stie ce altceva. Oricum esti un pic cam micutsa. :-s
Bafta! :* >big grin

| Libelle a răspuns:

Esti o fetita la 11 ani. Ce stii tu despre baieti? Clasa a IV-a, aV-a.Trebuie sa inveti, pana in clasa a8-a.Sa pui calumea bazele in toate materiile.matematica.rmana,chimie,fizica,biologie.
ca pe astea merge tot.
si apoi baietii, cand te-ai vedea intrata la liceu, cu incredere in tine.
poti sa iti faci si la 11 ani. dar doar iti complici viata.

| Anne_9288 a răspuns:

Nu stiu ce ai putea face de la varsta asta.Cred ca este prea devreme pentru tine sa ai un prieten de pe acum.Ar trebui sa mai astepti, sa mai cresti ceva, si abia apoi sa iti gasesti un prieten.
Acum nu ma refer strict la tine, dar am vazut multe fete, care de la varste fragede se laudau ca au prieten. E o moda acum in randul celor mici, sa ii copieze pe cei mari.
Din nou, nu cred ca este cel mai bun lucru sa ai un prieten de la varsta asta.Ar trebui sa pui alte lucruri pe primul loc in momentul de fata, si sa lasi giugiulelile pentru mai tarziu.

| Andreea_1209 a răspuns:

Da

| Alex0194 a răspuns:

Nu... stai calma ca o sa vina si vremea aia acum joaca-te ca nu o sa mai poti dupa aia, invata la scoala sa nu ai goliri ca iti spun ca daca ai goluri in temelie o sa ai probleme pe viitor in scoala si nu e bine... cel mai bine e sa-ti vezi de scoala si de joaca

| νєησм a răspuns:

Da

| Carmen a răspuns:

Pff la 11 ani? eu la varsta ta nici nu-mi statea capul cu asa ceva.primul prieten l-am avut abia la 14 anihappy nu crezi draga ca esti prea mica? ai tot timpul din lume pentru baietiwinking

| ScandaL a răspuns:

La 11 ani ma tineam de scoala...Deci nu prea laughing

| katrin7727 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic eu am avut la 12 si dupa aia mi-a dat verde si am suferit deci e naspa iti spun de acu dar dc nu citez,, dragostea nu prea are varsta ...nu e nimic rau``

| hobe a răspuns:

Cam tarziu domnisoara...acum la 11 au si copiiwinking

| maria93 a răspuns:

Nu cred ca e rau. dar nu cred ca va puteti numi "iubiti" daca la asta te referihappy

| Evee04 a răspuns:

Eu am avut prieten la 5 ani si acum vorbesc serios

| LNK a răspuns:

Atata timp cat va pastrati doar la acest nivel, adica fara sex, e ok.

| pwp a răspuns:

Sincer, nu cred ca e bine

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu, nu prea cred happy. De la 12-13 in sus e bine happy.

| Kiduu12 a răspuns:

Eu am avut de la 8 ani.

| Kiduu12 a răspuns:

Da pentru ca eu am avut de la 8 anilaughing

Întrebări similare