Pai normal ca exista atractie, ca imi place cum arata si imi place caracterul lui. Dar e un barbat normal, nici urat nici brad pitt, e normal. Daca nu te atrage nimic la o persoana de ce ai sta cu ea? Dar asta nu inseamna ca trebuie sa arate ca scos din reviste sau sa fie putred de bogat ca sa ajungi sa o iubesti!
Da normal că au dar nu toate. Cele care într-adevăr vor iubire. De ce ai dubiile astea?
Dacă există o iubire reală între o fată şi un băiat atunci au şi sentimente ambii parteneri. Sentimentul acesta trebuie să fie reciproc.
Pentru că nu doresc o iubire adevărată. Stau cu tine că n-au de ales şi vor şi ele să fie în rândul lumii într-o relaţie fiind în espectativă fugind la primnul care le iese în cale. Ele întotdeauna caută ceva şi mai bun până nimeresc pe Prinţul din poveste pe un cal alb. Asta în mintea lor aia bolnavă.
Niciodata nu sunt multumite, desi nu iubesc niciodata si doar se prefac pana dau de altul mai bun nu?
Aşa este, până nimeresc unu cu bani maşină şi gata sunt mulţumite atunci şi dorm liniştite fără griji. Cum ziceam, suntem o societate bolnavă şi nu numai a noastră peste tot este aşa. Este ceva global. Se pare că emanciparea aceasta are părţi bune dar şi multe părţi rele. Cu asta am zis tot.
Eu personal am, nu stiu de alti, banuiesc ca da, cand un barbat iubeste cu adevarat chiar iubeste ca nebunu ar face orice pentru fata ia, cand o fata iubeste nu face nimic sai dovedeasca asta din contra i dovedeste contrariul si asteapta mereu ca el sa-i dea toate
veșnica ta problemă cu generalizatul. nu toți oamenii sunt la fel măi Ray. toți oamenii au sentimente, mai puternice sau nu, dar au.
Eu n-am vazut vreo fata sa faca ceva din iubire, in fine daca tu asa spui
Toate spuneti asta, asta nu-i argument /dovada, in fine imi pierd timpul, asta va vi ultima intrebare pe tema asta
oricum, chiar tu ai spus că o să fii singur toată viața, deci de ce te mai complici cu întrebări? indiferent de răspunsuri tu o să ai aceeași părere proastă despre fete.
Nu-i adevarat pe tine si bunny si mai inca cateva fete va respect, nu am acelasi parere despre toate, am cunoscut femeii care m-au ajutat in viata mult, o femeie mi-a dat viata
știu Ray și nu te contrazic că ai părerea asta. că nu-s oarbă, văd și eu câte panarame sunt și ce așteptări au de la un băiat. doar zic să o lași mai ușor cu generalizatul. dacă vrei să spui că una nu are sentimente și e nu știu cum, fă referire doar la ea, nu la toate.
și crezi că o să-ți răspundă vreo una la întrebare sau că o să fie sinceră? cum ai spus și tu, îți pierzi timpul.
Eu sunt magnetul lor, le atrag instant, logic ca nu o sa raspunda ca nu au de ce, nici eu nu as raspunde in locul lor, dar ma enerveaza faza cu sufletul conteaza atat
poate că pentru ele sufletul înseamnă: bani, mașină și restul. în cazul ăsta, da, au dreptate
Mai Ray, dat tu peste ce nenorocite ai dat in viata ta de ai astfel de pareri? Cum adica daca fetele au sentimente si iubesc? Normal ca iubim, normal ca avem sentimente! Ti-am mai zis, schimba anturajul daca esti inconjurat de proaste si imature, dar nu ne mai baga pe toate in drama ta. La ce parere ai despre femei normal ca alea normale fug de tine mancand pamantul!
contează omul care e. important e să ne înțelegem. fizic vorbind, nu mă prea interesează. adică nu pot să cataloghez un om ca fiind urât sau frumos. atunci când încep să plac o persoană mă îndrăgostesc și de aspectul ei.
Ele sunt o stanca de lemn, nu simt nimic. Bineinteles daca le faci tu asa sa fie.
Si eu la fel ca tine clar ca si carcaterul conteaza, daca toata ziua ne certam nu e relatie e nebunie, cateodata nici banii nu cumpara intelegerea, trebuie ca ambii sa fie pe acelasi unda
Tu cam copiezi o fata, scuze ca te intreb ai mai avut vreun cont aici?
Ce nu facem din iubire? Uite un exemplu, intr-un moment foarte greu pentru prietenul meu am fost alaturi de el si nu l-am lasat singur nici macar o clipa, chiar daca asta a insemnat sa imi depasesc niste frici si niste limite. Din iubire ii calc zilnic camasa si ma trezesc sa ii fac cafeaua, chiar daca eu plec la pranz de acasa si somnul de dimineata e cel mai dulce. Tot din iubire ii gatesc mancarea preferata si ii fac masaj... e vorba de gesturi mici, facute din suflet. Nu e nevoie sa ii donezi inima unui barbat ca sa ii arati ca il iubesti! Si nu, nu e un bogatas, asta in cazul in care crezi ca stau cu el pentru bani!
Tu tii cont cum scriu toate fetele? Poti sa-ti raspunzi singur la intrebare uitandu-te la mine pe profil sa vezi de cand il am. Daca esti un frustrat care nu are parte de femei macar lasa-i pe altii
Nu tin cont de asta, doar te-am intrebat, pai i las cine nu-i lasa, nu sunt un frustrant exagerezi
Atunci sa incheiem conversatia intr-un mod civilizat, da atitudine de barbat, nu baiat