| Acaikus a întrebat:

Voi credeti ca o relatie la distanta poate rezista?

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

Rezista frate, de ce nu? Daca este intretinuta de amundoi si sustinuta de aceeasi amundoi si pe plan sentimental, atunci da.Problema e ca nu o vezi si iti e greu fara ea si nu ii poti spune nici prin telefon, nici ei personal e prea greu si e de inteles.Suntem mai predispusi catre a face greseli intr-o relatie de la distanta,sa inselam mai exact,dar nu numai baietii,foarte des se aude ca ma v-ati impacat iar?,pai ce ne-am despartit?,pai ea a avut pe altu si pica ceru pe tine cand e mai innorat.Dar distanta, n-ar avea mari efecte, daca este sustinuta relatia de amundoi si sentimentul e la fel de puternic ca la inceput.Eu zic ca da, atata timp cat odata si odata va ve-ti vedea si va veti putea descarca amundoi unul altuia, ce bine va fi cand va ve-ti vedea si ai sa vezi daca inca sunteti amundoi.Salut Andrei si sa va fie de bine pe plan sentimental, ca se poate!

6 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Traiesc o frumoasa iubire la distanta :X Care dureaza de un an si 7 luni :X Cat timp exista incredere, comunicare si multa multa iubire totul este posibil :X Am trecut prin momente grele, am trecut peste kilometrii si saptamani...Dar momentul revederii nu poate fi inlocuit de nimic, niciodata! :X Sa astepti saptamani sa il saruti din nou, sa il strangi din nou in brate, sa ii spui te iubesc, nu doar virtual! Este cel mai placut sentiment :X Chiar daca uneori este greu si iti vine sa renunti, plangi, suferi, dar mereu iubirea va invinge :X Uneori o relatie la distanta este mult mai stransa decat una normala
Da, din propria experienta iti pot confirma ca iubirea exista oriunde si oricat de departe :X

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna!
Eu zic ca da, dar depinde de persoane...Si eu momentam am o astfel de relatie de 8 luni.
E greu, intr-adevar. Simti ca nu mai poti, ca ti-e dor de pers iubita si ca ai nevoie de el/ea.
Dar daca exista iubire, sinceritate si incredere, eu zic ca da.
Succes:*:*

| KissSummer a răspuns:

Daca ai incredere si o iubesti rezista. mie asta mi se intampla de 4 lunilove struck.si nu regretwinking

| DeCe a răspuns:

Da si nu. 1%da si 99%nu.

| ada_8825 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si nu a fost bine.Pentru ca noi vorbeam la telefon pe mess si ne faceam declaratii de dragoste doar ca nu m-ai stateam imbratisati si ne sarutam ca pe vremuri si acum am ajuns doar prieteni.Una este atunci cand vezi ca ai un mesaj pe telefon in carescrie,, Te iubec`` si alta atunci cand te uiti in ochii lui si va sarutati.

| Archy37 a răspuns:

Nu,crede-ma pe kuvint,ca am trecut prin asta, credeam ca iubesc intr-atit de mult ca distanta nu ar schimba nimic, dar nu a fost asa. e f greu si plus la asta,"ochii care nu se vad se uita" indiferent de faptul daca ochii sunt cei iubiti sau doar ai unui prieten simpul.winking

Întrebări similare