anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti ca vine sf lumii pe 21 mai? Argumentati si voi!

Răspuns Câştigător
| asul10 a răspuns:

Cand va da Bunul Dumnezeu "Sfarsitul-Lumii" va fi sfarsitul... Pana atunci NU! Nu mai credeti aproape totul ce se vede la tv. | Daca esti de acord cu mine o fundatongue si daca se poate un votbig grin

16 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Nu va veni atunci, cea mai rea chestie care s-ar intampla atunci e sa ramanem fara aparatura electronica...

| Dennys1521 a răspuns:

Sfarsitul lumii va spun eu nu va veni prin intermediul dezastrelor naturale.
sfarsitul lumii va veni...
cand vom ajunge...sa avem aparatura
si toate cele
sa nu mai fie nevoie sa mergem pe picioare.
exista o anumita bomba...
de exemplu in newyork.
daca se da cu bomba nucleara
.
se duce tot ce merge pe energie electrica.
cea ce inseamna ca tot newyorkul moare in 2 saptamani.
daca vom ajunge sa avem tehnologie maxima.in cateva secole.
va veni sf lumii

| annkaa a răspuns:

Chestia asta devine enervanta deja...toti se intreaba chestia asta.Pai sa stii ca nimeni nu stie cand va veni sf lumii,poate venii azi, poate maine, poate peste 100 de ani.Numai D-zeu stie.

| stweety10 a răspuns:

Pe 21 mai? Pana acum am auzit de 22 decembrie 2012. Acum s`a mutat? Eu categoric nu cred. Asta nu o stie decat Dumnezeu, si nimeni altcineva. Probabil ca vor fi cateva cutremure si alte dezastre naturale, cum a fost cel din Japonia, cam asta cred eu ca o sa fie. Sfarsitul lumii in nici`un caz. Si in primul rand ca nu mi-as dori asta, deci trebuie sa fim optimisti, sa ne gandim ca nu vine

| crysty08 a răspuns:

Deci eu nu cred in chesti de genu:d nici in 2012 stiu de 2012 decat de schimbarea polilor magnetici ceva de genu atata tot

| niko a răspuns:

Hai frate terminati.va cu astaoh go on
visez la noapte ca maine pamantu' se transforma... ma duc si eu la tv ca nu am ce face acasa si tot prostu' ma credeoh go on
hai sa gandim logik happy
1 la mana presupunem ca vine sf lumii pe 21 lumea mai era asa calma?
2. la mana parca muream si de la gaura neagralaughing ce chestie uite ca inca traim, parca muream ca se apropie luna de pamant. km se face ca inca traim?
3 la picior. sunt unii oameni care chiar nu au ce face acasa si au nevoie de reclama si prosteste tot omu'oh go on
Concluzie=> nu vine sf lumii pe 21 mai :*

| niko a răspuns:

Suntem pe 22 va salut din trecut rolling on the floor)
vai frate a mai venit sf lumii:O:O
nu se poate am murit cu totiilaughing
scuzerolling on the floor) am murit de caldwinking

| GGeorgel a răspuns:

Da, categoric! inca 6 zile si pierim cu totii! Numaratoarea inversa a inceput!

| MaditsSaaa a răspuns:

Da,cum am murit de fiecare datawinking
Stai chill:*

| Fresh a răspuns:

Da e sfarsitul lumii. datorita calculelor strabunilor cu chintesenta care inconjoara toata planeta TERRA cu absolutismul suprem care scoate in evidenta sublemitatea TERREI si maleficitatea oamenilorlaughing)) am fost poet laughing

| yulyanna a răspuns:

Pe 21 mai e ziua surorii mele, nu ti se pare un cadou special pentru ea?laughing
sf lumii, eu nu cred in asa ceva, abureli :-

| SlimShady_8054 a răspuns:

E chiar prima data cand aud! happy

| EnterSandman a răspuns:

Au...nu se poate,si rezervele mele de alchol sau terminat,gata, trebuie sa refac rezervele, nu vreau sa mor treaz...ori beat ori nimicwinking

| Overdose_4833 a răspuns:

Nu va veni pe 21 Mai.
Nimeni nu poate sti cand va veni sfasitul lumii. poate doar Dumnezeu thinking
Parca sfarsitul lumii era in 2012.Am ratat eu ceva?laughing

| RainboyDash a răspuns:

Nu stiu straight face totushi...cred ca nu

| ddanielstefan a răspuns:

Oook...si de ce tocmai pe 21 mai? adica noi trebuie sa murim in fiecare luna nulaughing?

Întrebări similare