Daca stam sa ne gandim la dragoste si efectele ei care le are in viitor sunt nefavorabile. Incepem cu o simpla idee ca omul se satura de orice face in viata, cand tot repeta de atatea ori o activitate, sau la munca se satura dupa o perioada indelungata; asa se intampla si cu dragostea se consuma in timp pana nu mai ramane nimic, in unele cazuri dispare foarte repede iar in altele mai greu.
Vad k nimeni de aici nu crede in dragoste la prima vedere. n-are nimic. e parerea voastra si o resprect. dar eu cred in dragoste la prima vedere.
acum 4 ani am cunoscut un baiat. ce o coincidenta se plimba cu bicicleta si era sa dea peste mine.
a franat brusc. iar cu mine mai erau niste fete si era chiar o colega care era cu el in clasa una dintre ele. dupa ce era sa dea peste mine. colega lui ne-a facut cunostinta. eram la sosea si ii aratam ceva pe tel cu o fata. si el era concentrat sa se uite iar eu m-am uitat numai la ochii lui. albastri-albastri. si exact din seara aia eram... pe alta lume si am inceput sa vorbim sa vorbim, dupa aceea iarna era cel mai tare. apoi dupa 2 zile cat am mai vorbit am stat cu el. 2 ani. si sunt 4 ani de cand l-am cunoscut dintre care 3 ani l'am iubit enorm, acum numai. suntem doar prieteni foarte buni. deci, eu cred in dragoste la prima vedere. si cand mai ascult melodia cu puya- doamna si vagabondul ma mai gandesc la el, la noi. la fel si cu melodia blaxy girls- mr and mrs president. oricum cred ca am ramas marcata. pentru ca atunci cand ascult melodiile astea izbucnesc in plans. totusi da semne ca mai tine la mine.
Ce poveste interesanta Deeutza03 si de atunci ati ramas impreuna? si pana in vecii vecilor...
Eu nu cred in dragoste la prima vedere. Adica depinde ce intelegi tu prin asta. E una sa vezi un tip/o tipa si sa spui " uite fata/baiatul asta mi se pare dragut/a, interesant/a, etc. si sa vrei sa il/o cunosti mai bine si poate ca reusiti sa va cunoasteti si sa fiti impreuna si sa va iubiti si asa mai departe . Si alta e sa vezi un tip/ o tipa undeva si sa fie : " Vai! L-am vazut si m-am indregostit! ". Eu cred ca pentru a te putea indregosti de cineva trebuie sa-l cunosti, sa petreci timp cu el, sa vorbesti cu el, desi cateodata e bun putin mister, dar oricum... Mna asta e parerea mea, poate unii cred altceva si le respect parerea. Chiar as vrea sa aud (de fapt vad) si alte raspunsuri. Dar tu ce crezi?
anonim_4396 întreabă: