| CerBuuu a întrebat:

Voi credeti in dragostea adevarata?

14 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

Da,cred in dragoste adevarata, dar parerea mea este ca nu poti sti daca e o dragoste este adevarata din prima.
Cred eu, o dragoste adevarata este atunci cand vezi un cuplu, de oameni trecuti de prima tinerete ca se tin in brate si au grija unul de altul.
Sa te trezesti la varsta de 60-70-80 de ani, alaturi de persoana cu care te-ai casatorit, este o dragoste adevarata chiar daca pe parcursul casniciei au existat certuri, relatia totusi a rezistat.
Parerea mea!

| RAY a răspuns:

Nu,dar orice e posibil

| neutrino a răspuns:

Daca nu visam la asa ceva, atunci ar trebui sa stam acasa.

| h3r a răspuns:

Probabil...

| Oana92 a răspuns:

Eu sunt convinsa ca dragostea e lucrul fara de care lumea nu ar putea existahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, impletita cu mult atasament.
Eu vad dragostea adevarata ca pe iubirea purtata de copii unei persoane. Stii atunci cand acei copii nu pot sta fara x persoana, se bucura cand o vad, o pupacesc, plang cand pleaca si tot asa? Asa mi se pare dragostea adevarata happy, cel putin asa e la mine.

| AndyLavy a răspuns:

NU exista dragoste falsa, si da, cred in dragoste, in povesti de dragoste care tin o viata intreaga

| HaLoGeNNN a răspuns:

Eu cred

| maximrobertalin a răspuns:

Din moment ce am avut esecuri pana acum si sunt singur nu cred ca mai exista dragoste adevarata

| неизвестныйй a răspuns:

Depinde ce înţelegi prin dragoste adevărată.
Pentru fiecare persoană în parte există o altă definiţie.

| bernik a răspuns:

Daca gaseti persoana potrivita.da. dragostea adevarata e greu de gasit.dar si cand ai un iubit care se comporta cu tine ca cu cel mai scump lucru pentru el..si tu faci la fel cu el..asta e dragoste adevarata

| Nikoleee a răspuns:

Dragostea adevara exista. Cei care spun ca nu exista inseamna ca au avut o mare dezamagire in viata, iar cei care am gasit-o suntem convinsi de ea. Sunt foarte multe cazuri, oameni care se iubesc pana la adanci batraneti. Dragostea este ceva superb crede-ma.

| Nicolen a răspuns:

Da, normal. Dragostea e ca un ragait atroce care iti spinteca oscioarele dintre picioare. Deci da, cred cu adevarat in ea

| LostMarionette a răspuns:

NU exista.

Întrebări similare