Sincer,ghicitul in carti sau in orice altceva sunt niste aberatii facute de persoane care isi castiga existenta din asa ceva, acum 10 -12 ani mi-a ghicit si mie o batrinica in carti si printre altele imi zicea ca ma casatoresc peste 2 ani cu un barbat blond cu ochi albastri si uite ca au trecut cei 2 ani si nici macar nu am avut vreo relatie serioasa in acea perioada... timpul a trecut si abia acum 4 ani m-am casatorit cu un,, barbat saten inchis cu ochi caprui,,
Daca se putea ghixci viitorul in primul rand dadeau faliment loteriile, in al doilea rand poate nu era atata violenta si nu erau atatea razboaie.Las-o moale cu ghicitul si mai bine invata sa traiesti fiecare clipa la adevarata ei valoare.Succes.
Evident ca NU cred in asa ceva, si in alte povesti, nici macar in biblie. Cred doar in sfanta stiinta, atat.
Eu cred, pentru ca tigancile veritabile stiu sa ghiceasca cu adevarat. Ma rog, nu e de fapt ghicit in carti, ele stiu sa interpreteze simboluri si fie ca vrem, fie ca nu viata noastra e plina de simboluri.
Nu sunt reale.Sa-ti zi co faza.o prietena de-a mamei mele s-a duc la ghicit si femeia care ghicea nu-s tia nimic de fata aia si o intreba pe mama cateva chestii despre persoana respectiva.
Nu e adevarat. In afara de aceasta informatie nu v-a zis nimic altceva. A mestecat aceeasi duda de 5 ori in cuvinte diferite si atat. La bunica mea venea o "ghicitoare" dar nu ca sa-i ghiceasca, aia era foarte saraca si bunica o mai ajuta. Si intr-o zi bunica a intrebat-o: ia zi hai ca suntem doar noi 2 zi si mie tu chiar stii sa ghicesti? Si raspunsul a fost: Lumea e proasta si credula, ca apoi daca stiam nu-mi aranjam viata mea sau a copiilor mei?
Ghicitoarea v-a spus ceva ce v-ar fi incantat sa auziti, cui nu i-ar place sa afle ca o sa fie bogat, sau ca sotul o sa fie bogat. Faza cu "Femeia de cruce", spune si ea cuvine mari ca sa para credibila.
Este posibil sa fie foarte adevarat, a folosit vreo thenica descrisa pe acest sit http://www.ghicitulincarti.ro/ sau altceva?
Daaaa...cred in ghicitul in carti asa cum cred ca suntem nemuritori. Sa fim seriosi..nimeni nu ne poate prezice viitorul, nu v-ati intrebat niciodata de ce oamenii astia pretind ca stiu atatea?
Ghicesc in carti de tarot, Ghicit in carti, normale si cafea. Doamna Elena (Românca), inzestrata cu har, clarviziune, capacitati si perceptii extrasenzoriale, Fac previziuni, ghicesc in tarot, in carti normale si cafea.100 Lei consultatia; Bucuresti tel. O72O792463
Da eu una cred. Unii oameni au o divinitate...Normal se zice ca ghicitul in carti ar fi foarte bun adica prezice in general adevarul.Dar mai puternica decat soarta nu poate fi nimic pentru ca daca iti este scris sa ramai cu actualul tau iubit vei ramane daca nu, nu. Femeile astea care dau in carti, e bine sa le intrebi de multe ori cate ceva din trecut despre propria ta persoana ca sa vezi daca ea chiar poate citi ceva sau nu.Multe spun asa ce le vine in cap, si unele chiar asta vad.Normal nu ea este cea care spune totul despre voi ci cartile, fiecare carte are semnificatia ei si ea normal de acolo citeste exact ce si cum.Acum nu iti pot garanta ca ea a zis adevarul sau doar a fabulat desi e posibil sa fie adevarat.Parerea mea ar fi sa nu te mai duci la femei care dau in carti sau alte chestii de genu.E pacat.Lasa soarta sa-ti vorbeasca.Te pup
Nu exista divinitate si asa ceva, maturizeaza-te
Uite m-ia citit in carti o persoana si m-i-a spus ca imi gasesc sufletul pereche si asa a fost si a spus ca fata care o vei intalni nu o sa o suferi iti va parea anitipatica dar pe urma o vei cunoaste mai bine si vei afla ca e o fata buna la suflet miloasa cinstita si sincera si te vei indragosti de ea pe loc dar nai sa-i spui din prima ca iti place de ea dupa un timp te vei convinge ca si ea te place pe tine si pe urma va veti iubi foarte mult ca si cum ati fi casatoriti si a mai spus ca vom avea probleme cu familile,noastre dar veti,tine unul cu celalalt si nu va veti, desparti si... asa a fost acum sant, cu ea si, o iubesc foarte mult si as face orice pentru ea si, ea pentru mine
Buna,eu cred ca unii oameni ai un har, acela de a "'vedea''in niste carti ce se intampla in viata ta.
Am vorbit la telefon cu o persoana pe care nu o cunosc si nu am vazut-o niciodata, la recomandarea unei prietene, sun aceasta persoana care mi-a spus despre prezentul meu.Doamna a fost foarte amabiala, s-a oferit sa imi spuna intai de toate cate ceva din viata mea, pentru a ma convinge ca nu este o smechera infometata dupa bani.
Nu toti au harul de a citi in carti dar uni chiar citesc si cititul cartilor nu se invata se fura
Dacă chiar știe sa ghicească da e posibil, suntem în 2018 ce spui a spus bine?
Am cunoscut pe cineva---sunati si verificati--chiar este foarte buna in ghicitul in carti---072919754 ADINA
Ghicesc in carti, Ghicit in carti de tarot, normale si cafea. Doamna Elena (Românca), inzestrata cu har, clarviziune, capacitati si perceptii extrasenzoriale, Fac previziuni, ghicesc in tarot, in carti normale si cafea.100 Lei consultatia; Bucuresti tel. O72O792463
Depinde cine ti-a dat in carti.O tipa care chiar are habar sau o aiurita care ti-a zis la misto ceva sa iti i-a banuti.Eu una am mers la o doamna care mi-a zis lucruri vechi de acum 50 de ani din familia mea si-a mi-a zis multe lucruri despre mine ce imi place ce nu... TE intreb eu pe tine de unde avea sa cunoasca ea lucrurile astea despre mine si familia mea daca ea nu m-a vazut niciodata si fara sa avem cunostinte comune.Pot sa iti zic ca trecut si prezentul le-a zis prea bine viitorul il astept.
Oricum nimeni nu este DUMNEZEU...
Dani_6861 întreabă: