| Stephh a întrebat:

Voi credeti in "happy ever after"? Credeti ca exista un "suflet pereche" pentru fiecare dintre noi? Ca viata noastra se poate transforma intr-o poveste de dragoste ca in carti? Sau ca va deveni o aventura,vor exista pericole la propriu si figurat,dar vom gasi acea persoana si vom trece peste? Credeti ca mai e posibil asa ceva?
Credeti ca un criminal se poate indragosti, apoi schimba pt.persoana iubita? Sau ca un violator isi va regreta etern greseala cand va cunoaste o "ea",il va ucide pe dinauntru?
Credeti ca mai exista un/o "el/ea" care sa ne dea motive sa zambim,sa ne bucuram doar ca stim ca ei sunt in siguranta,sa ne scoata din minti dar asta sa ne faca sa ii iubim mai mult?
Stateam sa ma gandesc la toate astea,suntem urmatoarea generatie de adulti, dar eu nu prea am sperante ca voi gasi "dragostea perfecta pentru mine".Nu cred ca voi ajunge sa iubesv atat de tare o persoana incat sa simt ca cedez cand nu il vad 2-3 zile.Nu stiu de ce,poate sunt eu acum,poate e generatia.
Nu trebuie sa raspundeti la toate intrebarile,voiam doar sa postez asta, sa facem un topic si sa dezbatem aceste idei deoarece stiu ca nu sunt singura care s-a gandit vreodata la ele

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Te uiti prea mult la telenovele

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu vei avea veci pururi de o ibuire precum esmeralda si jose armando, in realitatea lumii noastre nu.....NU INJURATI IN TREN!

| RAY a răspuns:

Nu cred in de astea

| T0T a răspuns:

"Voi credeti in "happy ever after"?"
Da. Dar putem să credem că nu există neapărat un final într-o poveste de dragoste adevărată...Aceasta va continua pe vecie.

"Credeti ca exista un "suflet pereche" pentru fiecare dintre noi?"
Asta nu mai este o chestie de crezut. Normal că nu există pentru fiecare și sunt multe cazuri în care un om nu și-l găsește.

" Ca viata noastra se poate transforma intr-o poveste de dragoste ca in carti?"
Se poate, de ce nu. Asta depinde doar de noi și de ceea ce simțim.

" Sau ca va deveni o aventura, vor exista pericole la propriu si figurat, dar vom gasi acea persoana si vom trece peste? Credeti ca mai e posibil asa ceva?"
Tu cam vezi viața monotonă dar până la urmă circumstanțele și ceea ce suntem ne creează viața. Se poate, normal. Unii au vieți frumoase și palpitante în același timp.

"Credeti ca un criminal se poate indragosti, apoi schimba pt.persoana iubita?"
Da, normal. Asta îmi amintește de o poveste de dragoste care a fost reală și chiar și redată de cinematografie, printre preferatele mele, "Bonnie and Clyde". Aici el abia ieșise din închisoare și voia să fure o mașină parcă și îl vede tipa aia care umbla mai mult după chestii mai periculoase, după aventură și îl credea un fraier dar el o duce cu mașina și jefuiește o bancă și după se îndrăgostesc și devin printre cei mai cunoscuți infractori din istoria Americii. Povestea are multe chestii interesante și multe lucruri chiar demne de redat într-un film, dar lucruri care s-au întâmplat și nu au fost prezente în film și care sunt extrem de fascinante de asemenea. Vieți din astea se puteau atunci, acum o asemenea viață nu știu cât de mult ar mai fi posibilă. Oricum ca să mă refer mai strict la ce ai întrebat, sunt sigur că persoana pe care o iubești poate să te schimbe mai mult sau mai puțin într-un sens bun.

"Sau ca un violator isi va regreta etern greseala cand va cunoaste o "ea", il va ucide pe dinauntru?"
Cum am spus și înainte, o persoană la care ții mult te poate schimba în bine. În plus acel violator își poate regreta fapta după ce întâlnește o femeie atât de specială pentru că își poate modifica clar percepția a ceea ce a făcut și a importanței femeilor din viața lui.

"Credeti ca mai exista un/o "el/ea" care sa ne dea motive sa zambim, sa ne bucuram doar ca stim ca ei sunt in siguranta, sa ne scoata din minti dar asta sa ne faca sa ii iubim mai mult?"
Se poate, dar lumea în general e rea și egoistă și mulți nu mai au scopuri spirituale, ci mai mult materiale. Tot ce trebuie să facem e să găsim persoana potrivită dacă chiar credem în puterea dragostei.

"Stateam sa ma gandesc la toate astea, suntem urmatoarea generatie de adulti, dar eu nu prea am sperante ca voi gasi "dragostea perfecta pentru mine".Nu cred ca voi ajunge sa iubesv atat de tare o persoana incat sa simt ca cedez cand nu il vad 2-3 zile.Nu stiu de ce, poate sunt eu acum, poate e generatia."
Asta ține doar de tine deci nu da vina pe generație. Poate nu ai găsit încă persoana potrivită sau pur și simplu tu ești mult mai rece din anumite motive și nu e prea bine asta. Oricum totul ține de tine și de ceea ce găsești, dar încă sunt mulți oameni care merită să fie iubiți deci ține mai mult de tine.

| J0B0MAT a răspuns:

Era o vorba ca finalurile fericite sunt doar povesti care inca nu s-au terminatlaughing
Ca sa iti dau asa un raspuns general valabil pentru intrebarile tale, eu vreau sa cred ca voi avea parte de iubirea aia adevarata la care toti viseaza, dar care in realitate e foarte greu de gasit si de mentinut.Si ar fi frumos ca toti sa gaseasca asa ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru J0B0MAT):

așa să fie laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

kiss

| anonim_4396 a răspuns (pentru J0B0MAT):

pupăă și de la mine kiss

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

love struck

| Oana92 a răspuns:

Cred in iubire si as vrea sa cred ca exista iubiri cu happy end.

Cred si ca iubirea poate schimba un om, dar nu cred ca se intampla cu aceiasi intensitate si frecventa ca in filmele americane. In fond fiecare om are cel putin un punct vulnerabil.

happy

| RAY a răspuns (pentru Oana92):

Punctul vulenrabil al barbatului e iubirea si al femeii ca doar ea e mai obisnuita cu iubirea, iubirea poate schimba omul, omul nu se poate schimba daca nu vrea el asta, totul pleaca de la noi daca vrem scimbare, cand iubesti nu poti impune scimbare

| peperonies a răspuns:

Nu.

| Lawliet14 a răspuns:

N-ai fost indragostita pana acum. De fapt nu indragostita, NU AI IUBIT PUR SI SIMPLU! Asa cum iti iubesti si familia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cineva extrem de naiv poate crede multe din ce ai scris tu mai sus.

| OMFGConrad a răspuns:

Da.