Bine gandit Intr-adevar, e mult mai sigur asa
Eu ziceam mai buna, este si mai sigura, dar se poate referi la o sumedenie de alte motive, nu doar siguranta, prin care 'la a doua vedere'>'la prima vedere'.
Ok
Cred în atracție la prima vedere.
Cred că te poți simți atras fizic de o persoană de prima oară când o vezi, dar nu o poți iubi, așa subit.
Iubirea cere timp, în vreme ce atracția nu. Iubirea cere timp să se înfiripe între doi oameni, cere timp să cunoască cealaltă persoană și să o cuprindă.
Atracția cere să fie chimie și aduce plăcere. Nimic mai mult.
Sper că m-am făcut înțeleasă.
O zi bună
Era doar o intrebare Dar ce te face sa nu crezi in dragoste?
Multe chesti... câteodată nu mai merită să iubeşti pe cineva caruia nu îi pasă...
Da,iubire de la primul numar.
Iar sunteti copii.
Cum sa iubesti de la prima vedere?
Aia se cheama atractie eventual chimie.
De fapt este Atracția de moment de aia poate fi un sentiment mai puternic decat iubirea in sine.
Stiu... Dar e bine sa speri, nu?
Mda dar iubire la prima vedere dar, doar a unuia dintre ei se poate intampla mai repede
Da, cand vezi pe acel cineva iti trece toata viata prin fata ochilor alaturi de el/ea Doar ca treaba asta nu se intampla prea des, pacat.
Dar oricum droagostea la prima vedere exista sau mie cel putin asa imi place sa cred
Si mie imi place sa cred Poate mi se va intampla, ca pana acum nu s-a aratat nici un Fat-Frumos
Da sper, conteaza mult sa te placa si el Eu char dac am placut pe cineva din prima clipa, nu a fost sa fie deaorece nu era reciproca treaba
Stiu, si eu am un astfel de caz, dar e vorba de prietena mea
Nu iubire dar atractie puternica da... feelingul acela ce te atrage sa cunosti din ce in ce mai bine persoana raspectiva