| Te besk a întrebat:

Voi credeti in vise?

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da cred în ele.
Pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Am vazut de curand ca daca il visezi pe cel care il iubestiel adoarme cu gandul la tine in asta cred(l-am visat azi noaptelaughing)
mai cred in semnificatia lor nu in ele propiu zis

| Razvan a răspuns:

Din pacate sau din fericire, nuhappy

cami
| cami a răspuns:

Da, vreau sa cred ca visele sunt anumite semne de la Dumnezeu, prin care ne lumineaza traseul pe care il urmam. Cel putin, la visul pe care l-am avut noapte trecuta si anume, intram la medicina la buget, pe locul al 13-lea, tinand cont si ca era noaptea de Paste, eu sper din suflet sa mi se indeplineasca.
Astazi cred, dar s-ar putea sa visez ceva urat, si sa spun ca nu mai cred, cred ca depinde de starea sufleteasca a fiecaruia atunci cand iti raspunde la intrebare, dar in pricipiu- da.

| BRG a răspuns:

Sărut mînuțele nu nu cred în vise, deoarece visele nu înseamnă nimic.

| Anecherry a răspuns:

Dahappy

soothe
| soothe a răspuns:

In principiu da.

| andreii2 a răspuns:

Nu cred in vise:d

| Te besk explică:

Si eu cred in ele, dar am mai mult Deja vu!

| ● Ďعw a răspuns:

Depinde de ce visezhappy uhbatting eyelashes?

| federerdinamo a răspuns:

Sincer eu nu cred. Niciodata nu mi s-a intamplat sa se indeplineasca un vis...Insa ar fi frumos si cine stie, atunci cand te astepti mai putin un vis devine realitate... day dreaming

| Just kidding a răspuns:

Cateodatabatting eyelashes

| Zâmbărici a răspuns:

Nu.Am visat azi noapte ca m-a sechestrat cinevarolling on the floor, asta inseamna ca mi-a murit sechestrul sau poate o sa ma ciordeasca cinevarolling on the floor, lasa...Deci raspunsul meu este NUhappy

| dragosh a răspuns:

Hmm.sa zicem ca da.cica ele ar fi o "proiectie rasturnata" a realitatii sau asa ceva

| Gentiana a răspuns:

Depinde...in unele vise, ceea ce visezi la un moment dat se intampla...in unele vise, ceea ce visezi, e un plan de viitor, o categorie de a alege ceva.Mult noroc!

| unikat a răspuns:

Poi fiecare dintre noi cred in vise. cel putin asa cred eu. dar putini au curajul si indrajenia de a-l face realitatehappy

| IloveCats a răspuns:

Da.
La fel cum cred si in horoscop si in chestiile de genu.

| T!mea a răspuns:

Visele sunt doar vise si nu sunt reale

| Licurici_4986 a răspuns:

Mie visu` mi-a zis tot! mi-am visat iubita fiind f nervoasa ca i se rupsese tocul de la pantof! si injura cu foc. dar la cap avea ceva rosu legat! dupa 3 luni(eu fiind plecat)am prmit un telefon de la mama mea ca a decedat!cryingcauza fiind meningita! ce zici? dai crezare viselor?

| mpw a răspuns:

Mai ce pot sa zic e frumos sa visezi dar trebuie sa ne mai trezim si la realitate si chiar dunt curios cati ani ai off esti tare copilaroasa pupici si ai grija de tine

| H2O2 a răspuns:

De obicei ce visez mi se implineste...deci aici ma refer in viata de zi cu zi...( nu ca noaptea visez o masina si dimineata o am in cutelaughing). Depinde si ce vis,,, uneori visez chestii care mi s-au intamplat in trecut si carora nu le-am dat importanta.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| chocolizzz a răspuns:

Hmm...nu stiu cat de mare incredere am in vise, insa in cazul meu, m-i s-a intamplat de 2 ori, ca ceea ce am visat sa fie purul adevar. Spre uimirea mea, visul m-i se adeveri-se in cateva zile.
Insa uneori imaginatia ne poate juca feste. Este posibil sa ai intrebari ce nu iti dau pace, si sa dai frau liber imaginatiei.
Nu e bine tocmai indicat sa faci o obsesie pentru vise, intrebandu-te mereu "oare ce a vrut sa insemne acel vis, dar celalalt"

| loredana24 a răspuns:

Hm... depinde ce vis? sa iti spun ceva cateodata visul pentru mine sunt planuri adica ce am visat as vrea sa le fac si in realitate daca mie mi-a placut de un baiat si intr-o seara l-am visat intr-un mod cum doresc eu le pun in aplicare a 2 zi ce am de pierdut? si asey unele chiar se ivesc, depinde ft mult ce fel de vise daca sunt din alea care zbori care etc le simti pe moment apoi iti pare rau a 2 zihee hee dar daca sunt vise care le poti pune in aplicare in viata ta apoi fale sa vezi big grin ce ai de pierdut? app nu vise care te arunci de pe bloc alea sunt cosmarurihee hee

Întrebări similare