Nu există şi nu a existat vreodată vreun restaurant Delicia în comuna/municipiul Vaslui.
Salut.
Specifica
``Poveste scrisa de mine``
ceea ce inseamna ca e rodul unei imaginatii f. f. bogate.
Acum pe bune daca ar fi adevarata sigur ar fi mediatizat-o cineva candva. E clar un fake inspirat din vreun film de groaza.
Am cont pe site si o stiu de cand a aparut, si am impresia ca erau si niste comentarii despre poveste, si se spunea ca nu e adevarata . Este si partea a 2-a, oricum, trebuie apreciata imaginatia autorului
Nu nu e reala sunt din vaslui si nu am auzit vreodata de deliciacat despre felinare )) nu avem... avem stalpi cu becuri(cum e peste tot) si ceasul din centrul orasului nu mai face zgomot dupa ora 10 seara...(parca)
Sincer am citit doar jumate din prima parte si nu cred ca mai are rost. mi se pare vrajeala
Si eu am citit-o e foarte taree. cred ca da. iar daca nu cine a inventato cred ca a avut multa multa imaginatie!
Da dar stiti ca poate fi real?
findca exista si satanismul ca si fantomele si toate celelalte uni nu cred asta dar e foarte posibil
Ba da! documentativa exista delicia si exista si incendiul...eu unul tremur de frica
Povestea este fictiva, eu am scris-o acum 3 veri, si cred ca persoane precum kongeriket nu ar trebui sa isi dea cu parerea aiurea daca nu stiu despre ce vorbesc, pentru ca Delicia a existat, de fapt exista si acum.este cladirea din spate de la Winmark pentru cunoscatori.
Povestea este inventata, autoarea ei chiar zice "poveste scrisa de mine". Nu exista niciun restaurant "Delicia"in orasul Vaslui.