Eposibil sa ai pielea foarte sensibila, uite cum ar trebui sa faci. te speli bine pe picioare apa si sapun, si lasi sa se usuce, nu intervi cu prosop nu iesi pe afara, te feresti un pic de praf etc. apoi iti recomand o lama de ras nu aparat de unica folosinta, crede ma lama de ras gilette e cea mai buna. Incerci sa termini cat mai repede posibil si apoi ai putea incerca sa calmezi imediat pielea cu putin after shave( lotiune calmanta astringenta). Nu glumesc, after shave-ul calameaza pielea imediat, totusi dupa ce simti ca pielea s a calmat si nu s au format acele bubite, mergi sa faci un dus, personal ca baiat m as simti ciudat sa trec pe langa o fata care simt ca foloseste after shave.
FUNDA VA ROG, MULT DE TOT!
Ma nu stiu, probabil esti alergica la ceva.Ar trebuii sa incerci epilarea cu laser, este ultima solutie.
Esi sigur ca is bubite? Pot fi locuri unde ai smuls parul si o curs un pic de sange care so uscat si zoia aia in cateva zile revine la culoare
Eu ma epilez cu epilatorul si dupa am si eu picioarele pline de bube rosii..si se vad urat! Dar cel mai bine e sa te dai cu spirt inainte si dupa epilat si sa folosesti o crema hidratanta dupa epilatsi sa faci un dus dupa epilat:Xe super ai o senzatie foarte fainasper sa te fi ajutat. Astept funda
Nu dispera. Probabil ai pielea mai sensibila. Daca vrei poti sa te duci odata la salon sa te faci si sa vezi ca acolo 100% nu o sa mai ai bubite. Vezi si tu cu ce creme sau uleiuri te da dupa ce te face cu ceara sau intreaba si dupa te faci tu acasa. Nu te costa mult... 50 lei cam asa
KatiMe27 întreabă: