| ThePunkGuy34 a întrebat:

Voi cum a-ti inceput relatia cu prietenul/prietena voastra? MA refer la cum a-ti aflat ca va place-ti unul pe celalalt si cum a-ti inceput sa fiti un cuplu.

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Vad ca toata lumea glumeste... am sa iti povestesc happy Ne cunoscusem pe o retea de socializare laughing Pe vremea aia aveam vreo 13 ani, si el 17 laughing am inceput sa vorbim si la 2-3 zile incepusem sa ma indragostesc de el. El pe vremea aceea avea prietena. La inceput am fost amici, dupa aia prieteni, si tot mai uniti. Cum eu il iubeam, mi-a spus intr-o zi ca trebuie sa se vada cu iubita lui (aveau vreo 3 luni impreuna), si i-am zis ca nu prea imi place, nu este pentru el, merita ceva mai bun. Si a zis ca o suna sa ii spuna ca nu mai vrea sa fie cu ea (incepuse sa se indragosteasca si el). I-am zis ca nu este necesar, dar a sunat-o si a lasat-o balta. Si dupa 3-4 zile, o prietena l-a convins sa incerce o relatie cu mine, fiindca el zicea ca nu fiindca era mare diferenta de varsta... si inca suntem impreuna. De ani buni happy

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SerafimHD a răspuns:

Nu am nicio relatie in prezent a inceput din greseala si s-a terminat odios!

| Eolande a răspuns:

Fiecare persoana e diferita, deci nu exista o relatie la fel ca alta, atunci cand cunosti o persoana iti dai seama de la inceput ce simti in legatura cu ea. Apoi, totul vine de la sinehappy

| YouAndMe95 a răspuns:

Eu mi-am inceput relatia cu prietenul meu asa pe moment thinking rapid laughing intr-o secunda. simteam eu ca ma place mai de mult, si eu simteam ceva pentru el, si dintr-o data primesc de la el mesaj ca ma iubeste puppy dog eyes si asa i-am zis si eu puppy dog eyes si suntem impreuna si in prezent :*