. e nasol rau de tot sa stii.nu mi-ar placea deloc
in orice caz, putea sa spuna ca le-a uitat acolo( ca ma gandesc ca nu erau pe masa sau undeva la vedere, nu?) sau nu stiu. dar nicicum daca te iubeste nu spune asa ceva. e jignitor
Sincer mi s`ar parea extrem de deplasat. Replicile gen - "l`am/ am iubit`o mult", "prima mea dragoste"- m-ar lasa rece. Intr`un prezent din care fac EU parte nu are ce cauta fosta. Dar daca s`ar intampla ca el sa mai aiba poze cu ea nu l`as presa, in scopu` de a scapa de ele. Ar deveni obositor din punct de vedere psihic pentru ambii parteneri. Cu siguranta va renunta la acele poze cand vei insemna ceva pentru ea; pana atunci... implica`te mai putin!
`PoOfarina`
Si ce daca a fost dragostea lui? Daca inca o mai are in poze INRAMATE inseamna ca mai tine la ea si se gandeste putin la tine. Cand a inceput o relatie cu tine trebuia sa fie indragostit de tine nu de fosta In momentul de fata imi dau seama ca nu insemni indeajuns de mult incat sa aiba bunul simt sa puna pozele alea undeva sa uite de ele sau sa dea un raspuns mai ocolit asa. Chiar nu ii pasa de ce simti tu, ti-a raspuns direct ca a fost dragostea lui de parca tu ai fi fost un amic ...
Cum as fi reactionat eu? Nici macar nu stiu, probabil i-as fi pus niste intrebari si as fi actionat in consecinta. Daca mi-ar fi rasp ca a fost dragostea lui i-as fi zis " si eu ce sunt? daca inca mai tii l fosta, du-te la ea sau lasa-ma pe mine. Ok inteleg ca a fost dragostea ta dar pe mine ma deranjeaza ca inca mai tii poze cu ea. Nu vreau sa imi pui pozele in rama acum dar e vorba de respect.' Si nu l-as mai suna 2 zile asa...sa vedem ce face. Daca m-ar suna sa ma intrebe ce e cu mine i as zice ca sunt suparata si am nevoie de liniste.
Da, fideluta, asta esti.
Nu-i firesc, adica ai poze cu fostul/fosta, le tii intr-un album, nu la vedere.
Nu mi ar pica bine, dar din moment ce are poze cu ea parerea mea este ca inca mai tine la ea si inca foarte mult, daca sunteti la inceputul relatiei nu este o problema foarte grava. tipul n a reusit sa se rupa de trecut si etc. dar daca relatia voastra dureaza de mai mult de o luna de exemplu. devine ceva grav
Ai dreptate. E foarte frustrant. Mie mi s-a intamplat sa vorbesc unei fete, sa imi spuna ca tine la mine. Si in timp ce vorbeam avea la avatar poze cu fostul. A fost cam aiurea. Nu pot spune ca ma simteam prea bine. Ma simteam cam in plus. Dat fiind ca ei aveau o istorie lunga in spate pe cand eu abia o cunoscusem. Trebuie sa intelegi ca au fost niste sentimente si ca nu poti sa stergi cu buretele. Nici nu e prea sanatos asa, sa refuzi ca au fost si lucruri frumoase intr-o fosta relatie. Si eu mi-am pus intrebarea asta. Totusi poti sa te gandesti si altfel. Era mai usor pentru tine daca el disparea complet? Poate. Dar te-ai gandit la varianta in care mereu o auzeai ca vorbea urat despre el? Ti-ar fi usor sa te gandesti ca intr-o zi ar vorbi asa despre tine? Nu cred. Trebuie sa intelegi ca a fost ceva si nu poti sterge deodata. Ar fi mai bine sa vorbesti cu ea sincer si sa o faci sa inteleaga ca nu ti-e prea bine sa vezi astfel de chestii. Si ea trebuie sa faca un mic efort daca tine la tine ca sa fie cat mai putina vizibila chestia asta. Trebuie sa te incurajeze si sa iti demonstreze ca esti important pentru ea. Daca nu face asta va fi greu sa reziste relatia. Va fi multa frustrare si nu va rezista.
IamJoKeR întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: