| ubox7007 a întrebat:

Voi cum ati reactiona daca partenerul/a va intreaba daca l-ati/ati inselat/o? Voi v-ati gandit sa inselati cand sunteti intr-un cuplu solid, dar unul nu foarte solid? I-ai spune iubitului/ei de gandurile pe care le-ai avut? A fost vreo relatie cand sa nu te fi gandit niciodata la alta persoana?

5 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Eu nu am inselat niciodata. In primul rand din respect pentru mine si in al doilea pentru partener. Daca am considerat ca dintr-un motiv sau altul nu ma mai satisface, am preferat sa renunt.
Ca am mai flirtat sau ca m-am mai apropiat sufleteste de alte persoane, da. Dar sa fac sex cu alte persoane sau sa am relatii in paralel...nu.

| R0R0 a răspuns:

In primul rand, eu nu as insela.
Daca el m-ar insela, m-as desparti de el.

| En3Rgi a răspuns:

De ce ai avea gandul sa o/il inseli? Daca e relatie puternica incearca sa o tii puternica.Normal ca o sa ai ganduri si cu alte persoane, dar daca in cuplul respectiv cele doua persoane se iubesc foarte mult nu vad de ce s-ar insela una pe alta.

| ONE123456789 a răspuns:

Buna! Eu una nu as insela. Daca iubesti acea persoana nu o inseli, iar daca nu o iubesti, te desparti de ea, foarte simplu. Nici nu trebuie sa se ajunga la infidelitate. Este cel mai urat lucru, sa inseli pe cineva. Daca cineva m/ar insela as pune punct, daca a fost in stare sa ma insele, inseamna ca niciodata nu m/a meritat. Iar daca el m/ar intreba asta pe mine, as fi dezamagita, pentru ca inseamna ca nu are destul de multa incredere in mine. Sper ca ti/am fost de ajutor! Multa bafta!

| 4psiho a răspuns:

Indiferent dacă ai înșelat sau nu prima reacție va fi să negi.
De ce înșeală partenerii în relație? E o întrebare veche de când lumea. Păi, înșeală: de plictiseală, din prostie, fiindcă nu primește ce ar vrea... sau din 1001 motive, unele din ele pot fi iraționale și fără nici o legătură cu realitatea.
Poți avea fantezii cu alte persoane, iar unii sexologi chiar recomandă acest lucru, dar este de asemenea recomandat ca fantezia să rămână la nivel de fantezie.