Eu nu am inselat niciodata. In primul rand din respect pentru mine si in al doilea pentru partener. Daca am considerat ca dintr-un motiv sau altul nu ma mai satisface, am preferat sa renunt.
Ca am mai flirtat sau ca m-am mai apropiat sufleteste de alte persoane, da. Dar sa fac sex cu alte persoane sau sa am relatii in paralel...nu.
De ce ai avea gandul sa o/il inseli? Daca e relatie puternica incearca sa o tii puternica.Normal ca o sa ai ganduri si cu alte persoane, dar daca in cuplul respectiv cele doua persoane se iubesc foarte mult nu vad de ce s-ar insela una pe alta.
Buna! Eu una nu as insela. Daca iubesti acea persoana nu o inseli, iar daca nu o iubesti, te desparti de ea, foarte simplu. Nici nu trebuie sa se ajunga la infidelitate. Este cel mai urat lucru, sa inseli pe cineva. Daca cineva m/ar insela as pune punct, daca a fost in stare sa ma insele, inseamna ca niciodata nu m/a meritat. Iar daca el m/ar intreba asta pe mine, as fi dezamagita, pentru ca inseamna ca nu are destul de multa incredere in mine. Sper ca ti/am fost de ajutor! Multa bafta!
Indiferent dacă ai înșelat sau nu prima reacție va fi să negi.
De ce înșeală partenerii în relație? E o întrebare veche de când lumea. Păi, înșeală: de plictiseală, din prostie, fiindcă nu primește ce ar vrea... sau din 1001 motive, unele din ele pot fi iraționale și fără nici o legătură cu realitatea.
Poți avea fantezii cu alte persoane, iar unii sexologi chiar recomandă acest lucru, dar este de asemenea recomandat ca fantezia să rămână la nivel de fantezie.
AlinElle89 întreabă:
linarkfts întreabă: