| SlowLikeSnow a întrebat:

Voi cum ati slabit? ce dieta? ce exercitii? cate kg ati dat jos in cat timp? plzz am 1, 67 si 60 kg...as vrea pana in sep sa ajung la vreo 50

6 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna@!love struck

Poi in primul rand nu trebuie sa te chinui cu diete care te vor duce sprea anemie si altele.

Uite cateva sfaturi:
-Mananca la ore regulate ( daca micul dejun e la ora 10 dimineata trebuie sa papi la ora 10)
-Dupa ora 7 seara ( 19:00) nu trebuie sa iei decat o gustarica un mar sau un iaurt natural fara fructe
-Bea foarte multa apa mai ales acum cand este canicula asta afara e momentul perfect sa transpiri si sa elemini grasime dar pentru asta e nevoie de apa multa apa.La fiecare ora sa bei un pahar mare cu apa
-Incearca o plimbare cu bicicleta sau rolele sau daca nu ai o alergare prin parc ar fi super
-NU TE INFOMETA SAU SARI PESTE MESE
-nu manca sarat sau condimentat
-incearac sa nu mai mananci deloc paine si daca nu poti sa renunti iti sugerez sa mananci paine neagra

Succes!love struck

PooOpikilove struck

| anonimatus a răspuns:

Pai eu am 1.68 nsau 69 si 66 de kg si arat ff bine nu sunt deloc grasa si se uita multi baieti dupa mine dc iti faci probleme?

| TheFeeye a răspuns:

Pai si vrei sa slabesti prin sex?

| madalina19e a răspuns:

O dieta de 9 zile in care slabesti in functie de organism intre 7-9kg.
-3 zile orez fiert (sau lactate)
-3 zile carne de pui pe gratar sau fiarta
-3 zile mere.
in afara de asta nu trebuie sa mai mananci altceva...

Insa foarte important este faptul ca aceste diete nu sunt foarte sanatoase si nu e bine sa le tii in mod repetat(de preferabil deloc
dar daca tu vrei neaparat sa tii o dieta eu ti-am spus o metoda)

Sau ai mai putea sa mananci
1 zi lactate
a 2a zi carne fiarta
a3-a zi fructe
a4a zi crenvisti
a 5-a zi legume.

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Mai slabeste doar 3 kg:X si o sa ai o silueta perfectasmug si astea 3 kg poti sa le dai jos distrandu te plimba`te cu rolele bicicleta alearga nu manca multa paine si carne.iar dupa 6 si maxim 8 sa nu mai mananci nimic si bea multe lichide

| emaligia a răspuns:

Ai fi prea slaba la 50kg, pana in septembrie nu cred ca ai cum sa ajungi la 50 pentru ca nu ai un surplus de kg mare, te incadrezi in limite normale. Eu am slabit cu o dieta sanatoasa, mai mult un stil de viata: dimi iaurt cu o felie de paine de secara, la 10 gustare de fructe, la 14 peste cu cartofi sau legume, la 16 gustare fructe, seara 18.30-19.00 perle de branza cu smantana sau iaurt sau mozzarela cu salata. Este dieta data de nutritionist cu o medie de 3, 5 kg/luna, dar sa ai grija ca in timpul oricarei diete sa nu iei niciun supliment alimentar ca te tine pe loc. Parerea mea e ca nu ai nevoie nici de vitamine ca este o dieta echilibrata. Multa bafta!