| SlowLikeSnow a întrebat:

Voi cum ati slabit? ce dieta? ce exercitii? cate kg ati dat jos in cat timp? plzz am 1, 67 si 60 kg...as vrea pana in sep sa ajung la vreo 54 macar...please help

6 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Pai la inaltimea ta ar trebui sa ai 55 57 de kg mananca putin dar des putina paine si multe fructe si pentru burta daca ai fa niste abdomene

| emima a răspuns:

Pai la inaltimea ta ar trebui sa ai 55 57 de kg mananca putin dar des putina paine si multe fructe si pentru burta daca ai fa niste abdomene papapa:*

| Raymiiiii a răspuns:

Sincer,am fost pe litoral, la hotel aveam o gama mare de mancaruri din care sa alegem.Si in 5 zile din 7 am mancat doar peste/pui la gratar cu salate(rosii,castraveti, varza rosie)so pe langa gratar mancam si legume sote(mazare, morcovi si ardei-taiate bucatele).+Inotul in mare(faceam cam 1-2 ore pe zi daca as aduna timpul) am slabit 3 kg in o singura saptamana.

| pastilutecolorate a răspuns:

Mama lasa ca mai bine sa ai 60 de kg decat ca mine 39`la 17 anihee hee

| julia221 a răspuns:

Nu exista o dieta minune sau niste exercitii miraculoase. Pur si simplu, ceea ce nu inteleg oamenii este ca slabitul este un lucru relativ simplu ce depinde DOAR de ei. Un om are un consum energetic zilnic de ~2000 de kcal, deci trebuie sa ai un aport caloric mai mic de 2000, ca sa incepi sa slabesti. Poti sa mananci si 400 de kcal, si 1900, in functie de cat de repede sau de mult vrei sa slabesti. Prin alte cuvinte poti sa mananci orice, dar sa fie putin si sa nu depaseasca limita zilnica.Gasesti lista cu kcaloriile fiecarui produs pe ambalaj, sau pe internet. In al doilea rand, este indicat sa faci miscare, indiferent daca cardio sau de forta. Ar trebui sa-ti antrenezi muschii, ca sa topeasca grasimea insa si exercitii de aerobic, pentru a accelera metabolismul...
Sunt foarte multe site-uri specializate, poti cauta pe internet pentru detalii, ai putea incerca dieta cu supa de varza, pe care o gasesti pe google si niste exercitii video gen youtube.Cred, si sper sa te descurci si sa-ti atingi telul, pentru ca nu e FOARTE greu happy depinde doar de tine

| Pufosila a răspuns:

Dimineata mananca un ou fiert la amiaza o supa iar seara fructe si fa sport